Last news in Fakti

21 Юни, 2020 17:08 1 353 0

Рууни: Ако Клоп остане задълго, Ливърпул ще доминира като Юнайтед при Фъргюсън

  • манчестър юнайтед-
  • уейн рууни-
  • юрген клоп-
  • ливърпул

Клоп твърди, че е невъзможно за който и да е клуб да доминира както Юнайтед преди време, но той греши

Рууни: Ако Клоп остане задълго, Ливърпул ще доминира като Юнайтед при Фъргюсън - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Манчестър Юнайтед и настоящ играещ треньор на Дарби Каунти Уейн Рууни е сигурен, че Ливърпул може да повтори доминацията на “червените дяволи” в Премиър лийг под ръководството на сър Алекс Фъргюсън. Според него обаче това ще е възможно само ако мениджърът Юрген Клоп остане на “Анфийлд” за дълъг период от време.

“Съставът на Ливърпул е млад и всички ключови играчи са обвързани с дългосрочни договори. Имат огромен потенциал да печелят още трофеи. Клоп твърди, че е невъзможно за който и да е клуб да доминира както Юнайтед преди време, но той греши. Има лесен начин за Ливърпул как това да стане: да позволят на Клоп да продължи да работи в клуба. Юнайтед доминираше, защото Фърги се застоя толкова дълго. Мисля, че ако Клоп, който е само на 53, остане на “Анфийлд” за следващите 10 години, Ливърпул ще спечели поне още пет титли на Премиър лийг”, пише Рууни в колонката си за “Таймс”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА