21 Юни, 2020 16:50 1 571 4

Арда атакува баражите за Лига Европа

  • арда кърджали-
  • футбол-
  • дунав русе

Двубоят е от втората осмица и момчетата на Николай Киров излизат с ясната цел да постигнат успех и така да се спаси на теория от изпадане

Арда атакува баражите за Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Арда приема Дунав днес от 19:00 часа на стадион "Локомотив" в град Пловдив. Двубоят е от втората осмица и момчетата на Николай Киров излизат с ясната цел да постигнат успех и така да се спаси на теория от изпадане. 

При успех за кърджалийци, те ще си осигурят участие в полуфиналите за седмото място, даващо право на бараж за Лига Европа. Двата тима играха и при подновяването на сезона, когато завършиха 0:0 в Русе. Дунав няма победа през календарната година и ще се опитат да я постигнат днес. "Драконите" имат само 19 точки до тук през сезона, което автоматично ще ги изпрати на плейофи за оставане в елита.

Автор: Роман Ковачев


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Активист на БКП

    0 2 Отговор
    Нали Хасан Азис обеща през март осветлението и дренажа на Арда Арена да са готови????Май ще пооткрадне парите ,както се случи с водното огледало !!!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Ще има да го

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Активист на БКП":

    Чакаш Инжинер Азисов, ще има да го чакаш още мнооооого дълго време!
  • 3 Порно

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Активист на БКП":

    Като му платят три пъти , може и да го направи.
  • 4 фен на дунав

    2 1 Отговор
    Какво ще атакува Арда?