Last news in Fakti

22 Юни, 2020 12:58 1 579 1

Михаил Касабов: Възможно е да остана президент на БФС, но по-скоро не

  • михаил касабов-
  • бфс-
  • изпълком-
  • конгрес на бфс-
  • футбол

Насрочен е Изпълком за четвъртък

Михаил Касабов: Възможно е да остана президент на БФС, но по-скоро не - 1

Изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов сподели, че по-скоро няма да остане на поста в централата, въпреки че все още няма кандидати.

"Насрочен е Изпълком за четвъртък. Една от точките в дневния ред е насрочване на Конгрес. Знаете, че дата 7 юни пропадна. Иначе щяхме да имаме нов президент на БФС. Не ме притеснява, че няма интерес. Мисля, че ще се намерят кандидати. Моята задача е да организирам Конгреса. Възможно е да остана на поста, но по-скоро не".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КОЙ НАШ" МЕН" -ПРОИЗВОДНО НА АНГЛИЙСКАТА ИГРА С ТОПКА /БЕЗ РЪЦЕ / Е НАЙ -ОБИЧАН И УВАЖАВАН ОТ БГ ФЕНОВЕТЕ -С ДИПЛОМА ЗА "СРЕДНО" + 4.50 ?????????? ЕМИ ,ТОЙ ТРЯБВА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ !!!