Last news in Fakti

22 Юни, 2020 16:58 2 667 4

Венци Стефанов: Акрапович се мисли за началника на света ли?

  • стефанов-
  • славия-
  • мразене-
  • локомотив пловдив-
  • акрапович-
  • мнение-
  • възпитание

"Дошъл той от Босна, за да си изкаже мнението за Славия", ядоса се босът на "белите"

Венци Стефанов: Акрапович се мисли за началника на света ли? - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира изказването на Бруно Акрапович. Наставникът на Локомотив (Пловдив) призна, че не харесва "белите", защото според него били провокатори.

"Чух думите на Акрапович… Боже, боже… На прост човек пари можеш да му дадеш, но акъл не можеш. Който изпусне първите седем години, после няма шанс. С какво провокирахме Локомотив (Пловдив), за да не могат да уцелят вратата?! Фланелките ни ли пречиха на играчите на Акрапович, та не можаха да вкарат гол?!

Той се мисли, че е началникът на света ли? Всички трябва да се съобразяват с него. Взел се е много насериозно, но всичко това ще дойде като бумеранг в гърба на Ицо Крушарски, защото Акрапович е напълнил отбора само футболисти от различни краища на света, сигурно има и от Амазония. Мисля, че са поне 14-15 чужденците и не знам какво става с школата на Локомотив. Тази школа вече май отиде в забвение. Имат добри деца, но идват разни Перушич, Мерушич, бежанци… Ботев (Пловдив) видяха, че от чужденците нямат "зарада", както викат сърбите.", заяви босът на Славия пред "Sportal.bg".

"Бруно Акрапович да има "късмет" да не вземе Купата на България, виждам го как ще си замине за Германия. Хубаво е, когато един човек работи в чужда държава да показва поне малко възпитание. Акрапович само като го погледнеш, излъчва неприязън и неуважение към България. На негово място бих си ревизирал поведението, но е до възпитание.

Акъл трябва, акъл! У нас са работили Ратко Достанич, Муслин, Йешич, Люпко, Стевица Кузмановски, Жарко Оларевич, Загорчич, Наджи Шенсой, руснакът Тарханов и др. Никой от тях не си е позволявал подобно поведение. Да казва той кой мрази, кой не харесва. Кой мразиш ти бе?! Кой те пита теб какво мислиш за Славия. Това е клуб на 107 години, дойде Бруно Акрапович от Босна да си каже мнението какво е Славия.

Сърбите имат една приказва за това - да си троши главата! Кажете ми Загорчич да е обидил някого, да е казал, че не харесва този или онзи отбор. Трябва да имаш елементарно възпитание. Заги му подава ръка, той го отминава. Простотия! Чувам, че и Анте Аралица си отворил устата. Ял и той лайкучка. Обаче нека знае, че се намира в България, това не му е Хърватия", каза босът на "белите".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мда

    9 15 Отговор
    Шопарът Венци отново отвори просташката си уста ! Любимец е на журналистите, защото никога не пропуска да изръси пред камерите куп простащини !
  • 2 MCMXIII

    11 1 Отговор
    Ашлашко изказване, но недалеч от истината. На Акрапович му докривя, че загуби мача и започна изявлението си с хули.
  • 3 Мим33

    2 2 Отговор
    Е ,нека да подпука и някой друг,стига се ял все с Левски...
  • 4 Гост като гост

    5 0 Отговор
    Тук Венци Стефанов е много прав !
    Евала !
    "В чуждо село и керемидите бият"
    Ама няма кой да го ошляпа тоя босненец