Last news in Fakti

23 Юни, 2020 14:56 1 220 1

Крушчич: 0:0 е много труден резултат

  • цска-
  • реванш-
  • полуфинал-
  • резултат-
  • ботев пловдив-
  • крушчич

"Равенството не ни устройва в никакъв случай и излизаме да победим утре", заяви треньорът на ЦСКА

Крушчич: 0:0 е много труден резултат - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде традиционната си пресконференция преди утрешния полуфинален мач реванш на неговия тим срещу Ботев Пловдив. Първата среща в Пловдив завърши при резултат 0:0, а реваншът е в сряда от 20:30 часа на стадион „Българска армия“.

Крушчич посочи, че с оглед резултата от първия мач, тимът му ще трябва да търси победа, но тя трябва да дойде с много внимателна и лишена от рискове игра.

"За нас най-важното сега е утрешния мач полуфинал. Борим се на два фронта - и за първенството и за Купата. Всички футболисти, освен Юрич са здрави. Томи Юрич се чувства по-добре. Аз съм в постоянен контакт с него. Сега няма никакви симптоми. Първия ден имаше температура и болки в главата. Сега е по-добре, няма никакви тежки симптоми. Всички ние - и футболисти, и треньорския щаб му даваме подкрепа, постоянно контактуваме с него.

Днес имаме тренировка и след нея ще определим групата за утре. 0:0 е труден резултат. Трябва да играем мъдро и да търсим победата, защото само победата ни дава път към финала. Трябва да я търсим с интелигентна игра“, коментира специалистът.

„Играем вкъщи. Нашата игра, която показваме в последно време ми дава право да кажа, че се надяваме и вярваме, че ще сме победители. Уверени сме в своите качества. Показахме добра игра в последния мач. Имаше и грешки, да, но без грешки не става. ЦСКА е добре организиран отбор и независимо от съперника, винаги играе за победа. При този резултат, фаворит няма. Равенството не ни устройва в никакъв случай и излизаме да победим утре“, заяви Крушчич. 

Той коментира и факта, че на стадион "Българска армия" ще има по-малко зрители от предварително предвидените, заради новата разпоредба на Министерството на здравеопазването: „Съжалявам за това решение. Не съм много запознат с това, защото съм концентриран върху тренировките. Не искам да коментирам това решение, но надявам се тези фенове, които ще са на стадиона, да ни подкрепят“.

Крушчич коментира и новото попълнение „Вчера подписахме договор с Юнус Санкаре. Представихме го на отбора, вече тренира с нас. Играл е в Порто, в Пари Сен Жермен. Излишно е да говорим за качества на такъв футболист. Мисля, че ще вдигне нивото на отбора, качеството на игра", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    1 0 Отговор
    Най-вероятно,ако ти водят със 5:0 ще ти е по-лесно,щом 0:0 ти е труден резултат.Страшен треньор,няма що.