Last news in Fakti

23 Юни, 2020 16:10 1 805 2

Футболист се предпазва от COVID-19 с маска за 700 лева

  • футбол-
  • covid-19-
  • коронавирус-
  • маска

Дори си купил два броя в различни цветове

Футболист се предпазва от COVID-19 с маска за 700 лева - 1
Снимка: БГНЕС

Изтърпелият присъда за хулиганство бивш руски футболен национал Александър Кокорин се завърна с гръм и трясък в светските издания в родината си.

След като вкара три гола за победата на Сочи с 10:1 над юношеския тим на Ростов, който беше изпратен за мача заради шестимата заболели в първия отбор, 29-годишният нападател се изфука със средство за борба с COVID-19.

Кокорин позира с маска от крокодилска кожа, която струва невероятните 29 500 руски рубли (около 700 лева), а според запознати той дори си е купил два броя - черна и синя, за да може да си ги сменя.

Футболист се предпазва от COVID-19 с маска за 700 лева


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радка

    2 2 Отговор
    Пази се от нещо дето го няма хихи.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.