Last news in Fakti

23 Юни, 2020 20:32 1 311 0

Агуеро отива в Барселона заради увредено коляно

  • манчестър сити-
  • серхио агуеро-
  • футбол

Прегледът на скенер, който направих тази сутрин, потвърди, че имам увреждане на лявото коляно

Агуеро отива в Барселона заради увредено коляно - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро ще пътува до Барселона за консултация с д-р Рамон Кугат, който трябва да определи сериозността на контузията на аржентинеца и последвалото лечение. Клубът обяви единствено, че Кун има увреждане на лявото коляно, което получи по време на вчерашния двубой с Бърнли (5:0). Опасенията са, че Агуеро няма да играе повече през този сезон, като големият въпрос е дали Джосеп Гуардиола ще може да разчита на него за мачовете в Шампионската лига през август.

"Прегледът на скенер, който направих тази сутрин, потвърди, че имам увреждане на лявото коляно. Жалко е, но аз съм в добро състояние на духа и съм концентриран върху това да се завърна възможно най-скоро. Благодаря много за всички съобщения", написа Агуеро в "Туитър".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА