24 Юни, 2020 19:33 1 350 0

Ботев Пд подписа договор с основен спонсор

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • спонсор

От Winbet също изразиха задоволство от подновяването на контракта

Ботев Пд подписа договор с основен спонсор - 1

Ботев (Пловдив) поднови договора си с компанията Winbet. Двете страни подписаха нов контракт за срок от три години.

"За нашия клуб бе от голямо значение да продължим успешното си партньорство с Winbet. Това е марка, наложила се в своя бранш и заемаща една от водещите позиции в България. Ботев, като клуб с традиции и история, винаги се е стремял да бъде на челните позиции във всички аспекти. Подписването на нов дългосрочен договор с доказана марка като Winbet е ход в правилната посока за развитието на нашия клуб", заяви Асен Караславов, прокурист на ПФК Ботев Пловдив.

От Winbet също изразиха задоволство от подновяването на контракта.

"За нас е удоволствие да продължим успешното си сътрудничество с ПФК Ботев Пловдив. Радваме се, че ще играем отново в един отбор и сме сигурни, че в дългосрочен план ще постигнем много успехи заедно. Подновяването на договорните ни отношения е ясен знак, че работим с изключителни професионалисти и надеждни партньори. С удоволствие подписваме нов договор за следващите три години и смятаме, че титулуван отбор като Ботев има място сред най-добрите, не само в България. Ние от Winbet подкрепяме Ботев и българския спорт", заявиха от компанията.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА