Last news in Fakti

25 Юни, 2020 13:36 7 543 4

Стефанов: Не можете да си представите каква е заплатата на Филип Кръстев

  • филип кръстев-
  • славия-
  • манчестър сити-
  • венци стефанов-
  • николай жейнов

Желанието беше на Филип да остане още 6 месеца в Славия и ние го удовлетворихме

Стефанов: Не можете да си представите каква е заплатата на Филип Кръстев - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венци Стефанов издаде, че талантливият български полузащитник Филип Кръстев ще взема сериозна заплата за българските стандарти след трансфера му в Манчестър Сити. 

Босът на "белите" добави, че Кръстев е сключил договор за представителство с известния агент Николай Жейнов, разкривайки, че сред залегнатите клаузи в контракта е била и тази за покриването на самолетните билети на играча. Стефанов сподели своето недоумение, обрисувайки подобни клаузи като дребнавост. 

„Желанието беше на Филип да остане още 6 месеца в Славия и ние го удовлетворихме. Единственото, което ми прави лошо впечатление е, че той работи с подобен мениджър, който се опитва да всява смут в отбора. Затова съм изгонил всякакви бежанци, които идват с някакви знайни и незнайни мениджъри, които имат само претенции.

"Друга голяма дребнавост в договора с Жейнов беше свързана със самолетните билети. При неговата заплата това е меко казано смешно. Не можете да си представите каква е заплатата на Филип, заедно с бонусите. Догодина тя ще се покачи и още“.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ББ ббббннн

    4 0 Отговор
    И каква е????
  • 2 Тихомир Илиев

    2 1 Отговор
    Дядо Венци вие сте най стария артист в БГ Порно Футболът ! Нека това момче да успее във новото си предизвикателство да покаже таланта си въпреки че ще е много трудно , просто в България футболистите не са достатъчно добре подготвени за такива високи нива във футбола и вие добре го знаете но паричките от трансфера са сладко нещо ! Феновете на Славия трябва да са спокойни докато Дядо Венци е президент отборът няма да изпадне нали така ! Не е ли време да се пенсионираш Дядо или много обичаш Футболът
  • 3 трой унция

    2 0 Отговор
    Само да знаехме колко взема е баш централния ни нападател Бойко !? Открехна се едно ъгълче и видяхме там някакви натъпкани пачки по 500 и кюлчета злато по шкафчето. Явно са му много , много , АМА МНОГО ЦЕННИ , щом и пистолет има , за да ги пази. Браво на човека , добре се е спазарил и осребрява байганьовщината си !

    Коментиран от #4

  • 4 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "трой унция":

    Защо се чудеш а не питаш от къде божков има толкова пари лошото е че радев стана много нервен това виждаш ли го