Last news in Fakti

25 Юни, 2020 13:53 1 934 5

Майката на Новак Джокович: Това, че е позитивен, не означава, че е болен

  • новак джокович-
  • коронавирус-
  • тенис-
  • диана джокович

Пишат се страшни неща, но ние сме свикнали

 Майката на Новак Джокович: Това, че е позитивен, не означава, че е болен - 1


Майката на Новак Джокович - Диана, също коментира острите критики към световния №1, свързани с провала на инициирания от него Adria Tour и положителните тестове за коронавирус на Ноле, Григор Димитров, Борна Чорич и Виктор Троицки. 

"Пишат се страшни неща, но ние сме свикнали", каза Диана Джокович пред Blic.rs, говорейки за словесните атаки към нейния син в последните дни. 

Майката на носителя на 17 титли от "Големия шлем" даде яснота и за състоянието на Джокович, след като се разбра, че и той е заразен с COVID-19. "Всички се чувстваме добре. Това, че Новак е позитивен, не означава, че е болен. Той е млад и здрав човек", каза Диана Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената от Мировяне

    8 2 Отговор
    А ти и мъжа ти сте прости...
  • 2 Антимилиционер

    8 4 Отговор
    Тая направо прелива от мозък.... излиза й през ушите. Дивият, балкански "гражданин" Ноле на нея се е метнал - милиционер с ракета.
  • 3 Антимилиционер

    3 4 Отговор
    Вярно ли е това, което пишат, че Джокович пишел във фейсбук, че с ваксината щели да му сложат наночип? И че 5G мрежите заразявали тенисистите и хората? Ако да, този още не е слязал от клона. 90% от световния тенис елит е с 8ми клас образование, с което изпреварва по невежество дори и бай ти Ганя.
    Нема курона
  • 4 Страничен

    4 0 Отговор
    Джоковците са сръбски мънгъри! Какво очаквате от такива!
  • 5 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ОБАЧЕ БАЩАТА/ С ИМЕ ПРЕВЕДЕНО НА БЪЛГАРСКИ- У СР АН ИВАНЧО-- СЕР Д ЖАН / Е НА МНЕНИЕ , ЧЕ ИМА БЪЛГАРСКА НАМЕСА !!!!!