Last news in Fakti

26 Юни, 2020 06:38 1 066 0

Аталанта иска Флоренци или Челик

  • алесандро флоренци-
  • зеки челик-
  • аталанта-
  • серия а

Целта пред клуба е привличането на турския десен бек Зеки Челик

Аталанта иска Флоренци или Челик - 1

Ръководството на бергамаските обмисля да се подсили сериозно в защита за новия сезон. Целта пред клуба е привличането на турския десен бек Зеки Челик или италианския опитен футболист Алесандро Флоренци. И двамата играят на една и съща позиция, за това е малко вероятно да бъдат закупени заедно. Аталанта най-вероятно ще се раздели с Тимоти Кастанье по време на трансферния прозорец, като това е причината да търсят негов заместник между двамата, съобщава "Gianluca di Marzio". 

23-годишният Челик е футболист на Лил и цената му в момента е около 15 милиона евро. Флоренци е с подобна пазарна стойност - около 16 милиона. Италианеца играе под наем във Валенсия, но е собственост на Рома. Приятелските отношения между ръководствата на Аталанта и "Римските вълци" изобщо не са добри и се очаква евентуален трансфер да премине през изключително тежки разговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА