Last news in Fakti

26 Юни, 2020 09:32 2 743 8

Георги Тодоров гони Станислав Костов от Левски

  • тодоров-
  • конфликт-
  • левски-
  • напускане-
  • гонене-
  • локомотив пловдив-
  • костов

Двамата са влезли в конфликт и това е причината нападателят да не попадне в групата за реванша с Локомотив Пловдив за Купата на България

Георги Тодоров гони Станислав Костов от Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще освободи голмайстор №1 за миналия сезон Станислав Костов. Причината е, че нападателят се е конфронтирал с временния треньор на "сините" Георги Тодоров, твърди "Тема Спорт". 28-годишният благоевградчанин започна като титуляр в поредния дебют на наставника - при 3:1 над Арда (Кърджали). След това обаче остана резерва срещу ЦСКА (3:3). Той се появи на терена в заключителните минути. След влизането му "червените" успяха да изравнят.

Изненадващо Костов въобще не бе сред 18-те за полуфинала-реванш за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив). В него "сините" се нуждаеха поне от два гола, но въпреки това Тодоров се лиши от Станислав, както и от австриеца Дени Алар. Явно причината Костов да остане извън групата е това, че отношенията им с треньора са се изострили. Случайно или не, след сблъсъка с "черно-белите" Тодоров заяви: "Тежко се работи. Като не са получавали (б.р. - заплати)... Не можеш по никакъв начин да ръководиш процеса. Защото един процес се ръководи, когато някой сгреши, да му наложиш глоба. Аз мога ли да наложа на някой нещо? Само трябва с говорене да се оправям, но българинът невинаги разбира от приказки".

Станислав Костов игра малко за Лвски през този сезон. Причината е, че в началото бе преследван от контузии и се наложи да се оперира. Така пропусна почти целия есенен полусезон. През тази кампания той е бил на терена в общо 15 срещи във всички турнири, в които така и не се разписа. Това е сериозно отстъпление спрямо миналата кампания, когато в 35 шампионатни срещи реализира 24 попадения.

Благоевградчанинът има договор с Левски за още два сезона - до 30 юни 2022 година. Той парафира ново споразумение миналата есен, по времето, в което лекуваше травмата. Единственият шанс Костов да остане в Левски е възможно най-скоро да оправи отношенията си с наставника. Това обаче надали ще се случи, защото със ситуацията вече са запознати хората от висшето ръководство.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    15 4 Отговор
    Поредната глупост....Временен треньор се разпорежда!Гони се голмайстора! Еми няма да видим купа,титла........

    Коментиран от #5, #8

  • 2 Мимч

    5 1 Отговор
    Тодоров го уважавам,но в случая се заяжда с българин и то голмайстора му.Има толкова чужденци ,които не стават за Левски и по добре тях да гони
  • 3 миш

    1 1 Отговор
    Какъв голмайстор?Нито един футболист не е за Левски.Или ,имаме много-добри футболисти?Кой?
  • 4 Левски

    0 1 Отговор
    Колкото Аз съм треньор,толкова и Тодоров. Що се отнася до Костов това е поредната подигравка с българин .Тодоров нито е треньор нито психолог.Човека си има договор до 2022 год ,никой не може да го накара да си разтрогне,това може да стане доброволно.Но той е умно и интелигентно момче и вярвам,че ще вземе правилното решение за себе си.И с мен ако се подиграват бих направил същото!!!!
  • 5 Цесекар

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кой68":

    Ами не е така! Явно Гошо Тодоров е истински треньор!!! Това хюмне,като влезе в наказателното поле ще бие,даже да има сто опций! Знаем го от времето в ЦСКА! Конник бе глава е! Да си ходи в Пирин
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Еее

    1 0 Отговор
    Чак пък интелигентен? От Благоевград??? Аре,молим...
  • 8 Ей,умрелия

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кой68":

    Този ще ви е треньор следващите 100 години! Пари нема,действате...