Last news in Fakti

27 Юни, 2020 19:35 1 057 1

Конгоански халф отрязал ЦСКА, предпочита да рита в Трета дивизия на Франция

  • дурел вуну-
  • цска

Дурел Авуну отказал и на украинския Зоря Луганск

Конгоански халф отрязал ЦСКА, предпочита да рита в Трета дивизия на Франция - 1

Конгоанският халф Дурел Авуну е обявил, че е отказал предложение от българския ЦСКА и вместо това ще остане в Трета френска дивизия. Футболистът ще продължи кариерата си в Льо Ман, който изпадна в Лига Насионал. 

Досега Авуну е носил екипите на Каен и Орлеан, основно в Лига 2. Записва девет мача в Лига 1 през сезон 2017/2018 година, а има и 8 участия за националния отбор на Конго.

"Събирам се в Льо Ман с треньора си от Орлеан, който ме познава много добре и знам, че ще съм важна фигура в отбора. От Троа проявиха интерес, но се колебаеха. Разговарях и с Гинган. Искаха ме и от ЦСКА и Зоря Луганск, два отбора, които се борят за евротурнирите, но не исках да отида там. Знам, че ще се говори много за моя избор, но съм уверен, че ще направя голям сезон в Льо Ман", заявява Авуну пред френските медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 1 Отговор
    Еми естествено, какво да прави в тулупистан и тоя смешен футбол... трета дивизия на Франция пак е по-добра от нашата "първа"