27 Юни, 2020 21:18 1 424 5

Треньорът на ЦСКА се оплака: Играем мачове през два дни и това ни оказва влияние

  • ефбет лига-
  • цска-
  • славия-
  • 0:0-
  • милош крушчич

Милош Крушчич съжалява, че отборът му не успя да спечели днешното си гостуване на Славия

Треньорът на ЦСКА се оплака: Играем мачове през два дни и това ни оказва влияние - 1
Снимка: БГНЕС

''Играем мачове през два дни. Славия се готви само за нас, играе спокойно, а ние за 20 дена имаме шест мача. Знаехме, че ще се отрази, но това е. Първата част мисля, че играхме добре, имахме инициативата. Мачът се дели на части – първите 30 минути имахме моменти, но ни липсваха точностите в наказателното поле. След това дойде полувремето и имахме шансовете си. Славия също така имаше страхотен шанс, но съжалявам, че не победихме''. Това заяви старши треньорът на ЦСКА - Милош  Крушчич, след нулевото равенство на отбора му срещу Славия.

''Сега имаме три дни да се възстановим за Купата. Ще дам там акцента си. Мисля, че същото е и при Локомотив, но това е. Днес можехме да оставим някои футболисти да починат, но играха всички. Това е положението'', заяви още сръбският специалист.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много ясно че ще се пазят за купата

    4 2 Отговор
    и без да си дават зор Слабия не може да бие ЦСКА.
  • 2 Новичок

    0 1 Отговор
    Те другите не играят.Какви са тия оправдания?
  • 3 Дедо ви

    1 2 Отговор
    Тоя е за треньор на балетна школа! Сигурно не гледа футбол от зап. Европа.
  • 4 ЛЕВСКИ 1914

    3 3 Отговор
    Абе Ковачев и ти ли си задръстен като онези двамата Вальовци Стойневия и Борисовия Цска ФАЛИРА Литекс НЕ Е Цска.
  • 5 Тъпо

    1 0 Отговор
    Ритнитопковците се забавляват през 2 дена 2 по 45 мин. и са адски изморени били, а аз работя истинска работа и се къртя по 6 дена по 12 часа един след друг но ако го ползвам като аргумент ще ми се смеят , мрънкялници , до миналия век знам, че в Канада ако стимулираш с пари футболист влизаш в затвора , след това вече извратиха спорта