28 Юни, 2020 13:42 4 020 9

Нова подла сръбска атака срещу Григор Димитров!

  • янко типсаревич-
  • новак джокович-
  • григор димитров-
  • сърбия-
  • covid-19

''Разболя се Димитров, а обиждат Новак'', възмущава се Янко Типсаревич

Нова подла сръбска атака срещу Григор Димитров! - 1
Янко Типсаревич от мач с Гришо, източник: БГНЕС/ЕРА

Сръбският тенисист Янко Типсаревич защити своя сънародник Новак Джокович заради случаите с коронавирус след провеждането на неговия турнир ''Аdria Tour”. 

Бившият номер 8 в света организира паралелен демонстративен турнир с този на Ноле в Белград, който нарече Източноевропейско първенство. В него се включиха българите Димитър Кузманов и Александър Лазаров, а след втората седмица положителни проби за Covid-19 дадоха други участници - Матей Шабанов (Хърв) и Томислав Бъркич (БиХ). Кузманов игра и победи Бъркич, но тестът на национала ни е отрицателен.

„Всички, които нападат Новак, са лицемери – избухна Типсаревич пред „Спортклуб”, цитиран от Гол.бг. ''Вижте препълнените плажове в Англия, футболистите на Ливърпул, които празнуват и се прегръщат. Някой се е заразил в Бунделигата, седи си вкъщи и всички са спокойни. А за нас като че ли са създадени други правила. Разболя се Димитров, а обиждат Новак. Да видим, когато на US Open, започнат случаи с коронавирус, дали пак ще обиждате Джокович? Там ще има 700 играчи. Всички ли ще ги тествате? Или пак Новак ще ви е виновен?”.

Относно турнира в своята академия, Янко коментира: „Препоръчах на всички тенисисти да се тестват, а ако се чувстват зле, да се обърнат към лекар. Всички мъже вече си заминаха, сега ще играят жените. Аз също дадох проба, а сътрудниците ми се тестваха по няколко пъти. Грижим се за безопасността, но не можем да контролираме всички. Някои момчета се разхождат в центъра и после се връщат да играят. Трябва самите те да бъдат по-отговорни”.

Турнирът вече отказа френската звезда от сръбски произход Кристина Младенович. "Благодаря за поканата. Сигурна съм, че организаторите се опитват да подсигурят нашата безопасност, но последните събития показват, че да пътуваш и играеш все още е опасно. Надявам се, че един ден ще играя в Сърбия”, написа в Инстаграм Кики, която през миналия сезон оглави ранглистата на двойки.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    10 4 Отговор
    Да не е откливал на поканата на селян.ите от Сърбия. Ама нали са от едно тесто замесени на Балканите.
  • 2 Р.радев

    25 4 Отговор
    сърбин ли е не ми го хвали..най-продажните на планетата земя.завъртат се като фурнаджийски лопатки,кого не им изнася..цървули..
  • 3 Ю Кортес

    15 3 Отговор
    Най вече,Григор сам си е виновен.
    Разбира се ,главната вина е на организаторите.
  • 4 234

    14 3 Отговор
    Толкова то Сръбското прЕателство, помним как Югославия преяде с територии на наш гръб след ПСВ
  • 5 Оги

    8 1 Отговор
    И къде по-точно е атаката?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Антимилиционер

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Сръбин":

    Не се илзагай. Чистокръвен американец е.
  • 8 Йордан

    2 0 Отговор
    По този повод има изчерпателна информация в последния брой на в. Уикенд. Там е истината по случая!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.