28 Юни, 2020 14:00 3 610 19

Кубрат Пулев с унищожителна атака срещу Джошуа

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • мач

Нашият боксьор отправи сериозно предизвикателство към британеца

Кубрат Пулев с унищожителна атака срещу Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

"Каква драма е животът, а? През 2017-та когато трябваше да играем с Джошуа и аз се контузих сериозно, той каза, че бил се “контузвал многократно и че моята контузия била лека, и съм могъл да се състезавам така”. И се надсмиваше. Еее, дойде моментът той да е контузен, хайде сега да играе така, какъв е проблемът? Нали е големият шампион? И сега бия, и през ноември пред публика''! Това казва Кубрат Пулев пред bulgarica.com в отговор на въпрос какво се случва с мача му с Джошуа,

“Но както и да е, аз съм в готовност и още тогава казах, че такъв мач между него и мен ще има и че моята контузия ще мине, и ще дойде моментът да се срещнем, и аз ще го победя'', допълва Кобрата.     
“Съгласихме се с всякакви условия и претенции, включително и с ултиматума да играем в Лондон! Подписан е договорът за мача и аз очаквам само да фиксираме точната дата през ноември. Надявам се ситуацията с коронавируса да утихне малко и мачът да се проведе с много хора, които искат да го гледат на живо''. Заявява Кубрат Пулев по повод питане за условията на двубоя с Антъни Джошуа.  

“Поддържам форма с общо физическа подготовка и съм в готовност за здрави тренировки. Знаеш, сила съм и само напред към победата. България ме зарежда и играя за нея! Обичам я! Не забравям българите в Щатите, които ми дадоха още сили в битките там! Благодаря на теб и на всички за неспиращата подкрепа, която е най-важна за мен'', заявява още най-добрият ни боксьор.
 


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По кротко

    28 15 Отговор
    Кобрети тоя ще ти усуче сопола..
    По скромно пич

    Коментиран от #10

  • 2 Кубрат Пулев с треньор Ирена общата

    18 9 Отговор
    "Обичам" България .ние с Бойко Борисов "обичаме" България
  • 3 Karaormanji

    12 8 Отговор
    Кобра мобра ше му начупят бурнуту на ринга 🕯
  • 4 Кой68

    15 2 Отговор
    Говори на ринга и там му покажи на Джошуа какво е БЪЛГАРИН.Със заканите по леко и скромно че историята помни -силни на думи/закани- какъв бой са яли.....
  • 5 Нов замък

    6 4 Отговор
    И да спечелиш и да загубиш-имаш обещание ,да дариш 2,5 милиона за борба с короновируса.Успех и късмет ! Ще ти го напомням непрекъснато,
  • 6 Будалата

    13 4 Отговор
    Добре се готвиш, ама туй за Белмекен не ти отиваше. А и още ако не си си платил голям резил за теб момче. Пожелавам ти успех, дано не завършиш като мача с Кличко.
  • 7 Нов замък

    3 0 Отговор
    https://nova.bg/news/view/2020/04/05/284006/%D0%BA%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B5%D0%B2-%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D1%85%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%80-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5/
  • 8 Сократ

    15 9 Отговор
    Браво Кобра,ще биеш онова Английско копеленце където ида е мача и ще затвориш устите на разбирачите-УСПЕХ
  • 9 Пурко

    9 4 Отговор
    Кога ще си плати престоя в Белмекен тоя селски бек?
  • 10 карамфила

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "По кротко":

    Кличко един път го накара да играе на един крак като петел и го вкара в болница за 3 дни,Джошуа ще го вкара за повече и може би няма да излезе като нормален или въобще няма да излезе.Просто си е цигането откъдето и да го погледнеш,от сушито до андреята,бияч и рекетьор на мутрите.
  • 11 Мимч

    7 0 Отговор
    Абе приказки ,хубаво казваш,ама дано е така,желая ти успех...
  • 12 Аксел

    9 4 Отговор
    Пак не си си пил хапчетата бе Кобра ли си змей ли си, ти бълнуваш бе как може да си помислиш въобще че имаш шанс за успех, Успеха ти е само в бгстан където все още има заблудени овце да вярват че наистина може да имаш успех. Мисля че твоят успех е в долно пробните чалгарници там да се правиш на мъж.
  • 13 Тоа с андреика са от декора на плазата😂

    4 4 Отговор
    Не трябва да се потазват навън че стават за посмешиште😂😂😂😂вътре са идеални за декора версачи в чалгарника
  • 14 Смях

    2 4 Отговор
    Ще му набият кофата отново... не, че е толкова слаб...продава мачове , Кличко го беше наел да балерина
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 БАЛКАНСКИЯ МИХЛЮЗИН..

    4 0 Отговор
    .. НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПРОСТО НЕ Е ДОСТАТЪЧНО АТРАКТИВЕН И КЛАСЕН БОЕЦ ЗА АНТЪНИ ДЖОШУА!
  • 18 Чъки

    6 1 Отговор
    Този ждроб така говори и за Кличко и накрая се обЕсняваше с бушон под окото!
  • 19 Валери Станков

    4 2 Отговор
    Кубрате! Говори, каквото си искаш, но само недей да споменаваш България, че я цапаш с нелепите си приказки и изави. Даже бих те посъветал, вместо да приказваш толкова много по адрес на противника си (така както правеше и преди мача с Кличко) да вземеш да научиш още няколко удара в бокса, защото само с ляв прав и десен прав ще ти е трудно да победиш истински действащ боксьор, а не затворници, пенсионери и аутсайдери, с каквито бяха последните ти срещи. Апропо такива са и повечето ти съперници в професионалната ти кариера. По-добре млъкни и се научи да се боксираш, не казвай хоп, преди да си скочил!