Last news in Fakti

28 Юни, 2020 23:53 2 133 6

Херо след загубата от ''Левски'': При такова превъзходство не е справедливо да загубиш

  • ефбет лига-
  • левски-
  • берое-
  • 2:1

Наставникът на Берое не е доволен от това, че отборът му допуска детински грешки

Херо след загубата от ''Левски'': При такова превъзходство не е справедливо да загубиш - 1
Снимка: beroe.bg

Треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо, заяви, че загубата от ''Левски'' с 1:2 е крайно несправедлива с оглед на показаното на терена от страна на двата тима. Херо бе категоричен, че заралии трябва да изчистят грешките, които допускат в защита, за да се представят още по-добре.

"Резултатът е крайно несправедлив. Трябва да съжаляваме. През първото полувреме трябваше да водим с няколко гола разлика, но направихме детинска грешка и ни вкараха. След почивката темпото спадна, а и нямахме необходимата сила и мощ. Въпреки това диктувахме нещата не терена. След това допуснахме втора грешка и ни вкараха втори гол. Това го има във футбола.

Трябва да изчистим грешките. Не може да имаш такова надмощие и да загубиш. Ние имахме над 20 удара. При такова превъзходство не е справедливо да загубиш, но това се случва във футбола. Радвам се, че играем добър футбол. Нашият тим може само да надгражда. Имаме нужда от подсилване - втори нападател, външни халфове. Туба няма право да играе от следващия кръг, защото трябва да си изясни ситуацията с Брюж. Желанието ми е той да остане", заяви Димитър Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един капитан

    12 5 Отговор
    Поредния уреден мач, иначе всички набъркани се правят на ощипани госпожици!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мим33

    7 1 Отговор
    Действително Берое игра добре,но невинаги побеждава,този който е играл по добре.Нали се казва,това е топка и не се знае.Това е футбола,важна победа за Левски...
  • 5 ФК,,Цола Джирос Динамо Лаффчис Раев,,20

    4 3 Отговор
    При цялото безпаричие заделихме някой лев да купим мача . Минахме тънко,щото Херо е наше момче...
  • 6 Реалист

    3 2 Отговор
    И за какво драпахте да уредите мача? Нали Славия в пряк двубой ще ви бие и после ще измести Литекс за ЛЕ?