Last news in Fakti

29 Юни, 2020 08:40 3 346 2

Пуснаха в продажба билетите за финала ЦСКА - Локомотив Пловдив

  • цска-
  • локомотив пловдив-
  • билети-
  • купа на българия

Някои от привържениците на "черно-белите" вече се похвалиха с ценните хартийки и в социалните мрежи

Пуснаха в продажба билетите за финала ЦСКА - Локомотив Пловдив - 1

Билетите за феновете на Локомотив Пловдив за финала за Купата на България срещу ЦСКА вече се продават в града, съобщава Plovdiv24. Някои от привържениците на "черно-белите" вече се похвалиха с ценните хартийки и в социалните мрежи.

Билетите за пловдивчани могат да бъдат закупени на касата на Eventim пред сградата на Общината и в Информационен център "Старинен Пловдив". Определена бройка пропуски бяха пуснати в продажба днес на касите на спортен комплекс "Локомотив".

Заради ограничения брой зрители на този етап системата на Eventim за онлайн продажба няма да бъде отваряна, изрично уточниха от Професионалната футболна лига, която администрира турнира за Купата на България.

Феновете на пловдивчани ще бъдат в секторите "Б" и В" на националния стадион "Васил Левски". Пропуските за сектор "Б" са 12 лева, а тези за сектор "В" струват 20 лева.

Зрителите по трибуните ще бъдат разположени според разпоредбите, като билетите са отпечатани през ред и през едно място. На стадиона ще бъдат отворени максимален брой блокове, съобразено и с органите на реда, а на всички входове зрителите ще получат предпазна маска като сувенир от финалния двубой, допълниха още от БПФЛ.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наско Насраков

    0 1 Отговор
    А...чи Лефски пак ли няма за играе ?Ама ако не бяхме ний - Локото нямаше да се класира.Искаме % от ТВ правата от финала щото иначе Локото нямаше за вземат нищо.
  • 2 Има и съвестни и свестни лекари!

    0 0 Отговор
    Мафията в бели престилки, много са опасни, техните"грешки" са бод земятя!! Кой НЕЕ минал през техните"рафинирани, добре проиграни схеми" да смъкнат от пациента колкото се може повече пари?? КОЛКО СА МЕСЕЧНИТЕ ЗАПЛАТИ НА ШЕФОВЕТЕ НА ГОЛЯМ ИТЕ БОЛНИЦИ----СРЕДНО 50 000ЛВ???ЗДРАВЕТО Е СТОКА ЗА ТЯХ,, КОЛКО СА С ФАЛШИВИТЕ ТЕЛКОВЕ В БЪЛГАРИЯ, ОКОЛО 40--50%. И то благодарение на Мафията с бели престилки!!!! Има и много почетени лекари, не се отнася за цялото съсловие, с уважение към Почтените лекари!!!!!