29 Юни, 2020 09:45 1 537 1

Затягат коланите в Левски, спират лагерите

  • левски-
  • лагери-
  • футбол-
  • финанси-
  • бюджет

Отборът не е спазил традицията да отсяда около Стара Загора преди гостуванията на Берое

Затягат коланите в Левски, спират лагерите - 1
Снимка: БГНЕС

Затягането на коланите на „Герена“ става все по-осезаемо. „Сините“ са свили още едно перо от разходите си. Това са средствата за лагери преди мачовете, пише „Меридиан мач”.

Вчера се разбра, че отборът не е спазил традицията да отсяда около Стара Загора преди гостуванията на Берое. Тимът направи сутринта тонизиращо занимание в базата си, след което се отправи към Града на липите.

Подобно нещо досега се е случвало само преди мачове с пловдивските отбори. Левски не е имал по-далечно пътуване, откакто се поднови първенството.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    2 0 Отговор
    От тук малко от там малко,та да се изплати с тези пари на Хубчев,но добре,че го махна,щото още щяхме да потъваме.Дойде с големи надежди,но се оказа слаб треньор..