29 Юни, 2020 13:10 1 972 4

Кандидат за президент на БФС: Дадох пари на член на Изпълкома, за да манипулираме футболен резултат

  • христо христов-
  • марица-
  • бфс-
  • футбол-
  • черно тото

Подробности ще дам на Конгреса или, ако ме потърсят органите на реда

Кандидат за президент на БФС: Дадох пари на член на Изпълкома, за да манипулираме футболен резултат - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за нов президент на Българския футболен съюз и бивш президент на футболния "Марица" Пловдив - Христо Христов, обяви, че е дал сума с пари на член на Изпълкома на централата, за да бъде манипулиран резултат от мач.

Своеобразната "сделка" е станала преди 2 години, като Христов уточни, че въпросният човек все още е част от Изпълнителния комитет на БФС.

"Дадох пари на член на Изпълкома, за да манипулираме футболен резултат. Подробности ще дам на Конгреса или, ако ме потърсят органите на реда. На никой не съм сигнализирал, понеже това бяха отношения между мен и него. По времето, когато бях президент на "Марица" и играхме в "Б" група. Механизмът е - ако ти не ги потърсиш, те ще те потърсят. Срещнах човека 2 седмици преди мероприятието съвсем случайно. Стана дума, че при нужда може да се помага. Дребни суми на фона на бюджета на един клуб. Аз не бях доволен от това, което пое като ангажимент", заяви той пред БТВ.

Христов уточни, че след мача парите са му били върнати, тъй като резултатът не е бил такъв, какъвто очаква.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 921

    8 0 Отговор
    Прокуратурата какво го чака тоя щом е манипулира мачове на топло
  • 2 Ха ха ха

    7 0 Отговор
    Т'ва стана като вица, дето един лекар винаги познавал какво дете ще се роди. Казвал момиче, а в тефтера пишел момче. Ако някой се жалвал че не е познал, показвал тефтера с вярното предсказание... Естествено че се жалвали само тези, за които не бил "познал"...:::))) Та и на този Христов му "върнали" парите, защото не се получил поръчания резултат (Макар че "мошетата" пари не връщат)...!!! Ха, ха, ха... :::)))
  • 3 Мим33

    7 0 Отговор
    Ами човека е взел парите и се е надявал,дано резултата стане ,както той иска,но не се е получило и е върнал парите.Пито платено,не пито не платено..
  • 4 Чочо

    3 0 Отговор
    Какво правят собствениците - президентите на футболните клубове в Изпълкома на БФС? Елементарно редят първенството! 🤑