Last news in Fakti

30 Юни, 2020 11:20 1 654 5

Венци Стефанов: Букарев е умно момче, знае какво говори и явно има дупе

  • венци стефанов-
  • славия-
  • асен букарев-
  • витоша бистрица

Днес той ще трябва да даде обяснения пред Комисията по феърплей на БФС

Венци Стефанов: Букарев е умно момче, знае какво говори и явно има дупе - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира скандала, който се разрази около мача Витоша – Царско село, спечелен от гостите с 0:1. След края на мача, наставникът на домакините Асен Букарев заяви в интервю за DIEMA SPORT, че е получавал обаждания тимът му да даде срещата.

Днес той ще трябва да даде обяснения пред Комисията по феърплей на БФС.

"Асен Букарев е умно момче, знае какво говори и явно има дупе, за да назове конкретни имена", обяви в Сутрешния блок на БНТ Венцислав Стефанов, президент на футболен клуб "Славия" и член на Изпълкома на БФС.

"Няма продавачи и купувачи на мачове в родното футболно първенство. Един път и завинаги трябва да се види за какво става въпрос, защото иначе всичко е задкулисие, някакви социални мрежи пишат. Футболът затова е красива игра, видяхте последните кръгове имаше отбори, превъзхождаха другия, а победител е този клуб, който реално вкарва головете", настоя той.

"Коефициентите и залаганията могат лесно да се проверят, като се види в кой от операторите се залага и по колко пари са залагани и тогава може да се говори за подобно нещо", категоричен бе Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Първанов

    2 0 Отговор
    Бат Венци баш ти ли......
  • 2 Venci

    0 0 Отговор
    Че е и запознат , сайтове ,залози .... тц тц
  • 3 Лост

    0 0 Отговор
    Преди малко му омекнало дупето.
  • 4 Фень

    0 0 Отговор
    Венци ,и ти имаш дупе , ама не го използваш по предназначение
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.