Last news in Fakti

1 Юли, 2020 06:42 1 348 0

Лацио отново направи пълен обрат и продължава да мечтае за титлата

  • торино-
  • лацио-
  • серия а-
  • футбол

Срещата премина през доминация на гостите, на които им се наложи във втори пореден двубой да обръщат резултата от 1:0 до 1:2

Лацио отново направи пълен обрат и продължава да мечтае за титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Снощи Торино прие Лацио у дома. Срещата премина през доминация на гостите, на които им се наложи във втори пореден двубой да обръщат резултата от 1:0 до 1:2. Старши-треньорът на "римските орли" Симоне Индзаги изгледа срещата от VIP Ложите на стадиона, поради наказание. "Бианкочелестите" отново доказаха, че няма да се предадат лесно и ще се борят докрай за Скудетото с Ювентус. Разликата между двата тима в момента е само 4 точки, а до края на шампионата остават 9 мача. Торино пък се намира в долната част на таблицата и нищо чудно в края на кампанията главната цел пред тима да бъде оцеляването в елита.

Още в самото начало на двубоя домакините получиха възможността да поведат в резултата, след игра на Чиро Имобиле с ръка в своето наказателно поле. В 4-тата минута зад топката застана голмайсторът на "биковете" Андреа Белоти и я прати във вратата на Томас Стракоша по безкомпромисен начин. Веднага след попадението на домакините Лацио се събуди и направи няколко много опасни атаки до края на първото полувреме, но до чисто голово положение така и не се стигна. В началото на втората част обичайният заподозрян Чиро Имобиле вкара своя дежурен гол и върна тима си в мача. Пълнят обрат осъществи Марко Пароло в 72-та след асистенция на Чиро, а реакцията по трибуните на Индзаги бе красноречива, че отборът му си свърши добре работата на терена. Лошата новина пред клуба е, че Имобиле и Кайсейдо, които са двамата основни двигатели в атака за столичани ще отсъстват за мача с Милан, поради натрупани жълти картони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА