Last news in Fakti

1 Юли, 2020 09:17 1 245 0

Сари: Роналдо и Дибала се разбират все по-добре

  • ювентус-
  • кристиано роналдо-
  • маурицио сари-
  • пауло дибала

"Старта госпожа" отново има аванс от 4 точки пред Лацио

Сари: Роналдо и Дибала се разбират все по-добре - 1
Снимка: Twitter

Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари похвали отбора за победата над Болоня. "Старта госпожа" отново има аванс от 4 точки пред Лацио, а Сари изтъкна доброто представяне на Адриен Рабио и Миралем Пянич, който от следващия сезон ще облече екипа на Барселона. Кристиано Роналдо и Пауло Дибала също заслужиха добри думи.

"Мисля, че играхме добре, дори и през първото полувреме. Имахме чисти положения, а не допуснахме такива пре нашата врата. Вкарахме три красива гола, показахме отборна игра. Беше въпрос на време да си стъпим на краката след разочарованието във финала за Купата на Италия", сподели Сари.

"Не съм говорил специално с Пянич в последните дни. Той имаше период, в който беше в слаба форма, тогава заедно търсехме причините. Проблемът беше на ментално ниво. Сигурен съм, че Пянич ще играе с максимална отдаденост, докато е част от отбора. Нямам никакви протеснения относно това", подчерта наставникът на "бианонерите".

"Рабио прогресира. Всички очакват много от него, а не е лесно да се отговори на подобни очаквания. Той не игра 7 месеца за ПСЖ, дойде в различна страна и в отбор с различен стил. После имаше и контузия, но вече всичко е наред", доволен е Сари.

Специалистът разкри, че предварително е ило решено Кристиано Роналдо да получи почивка в последните минути, ако мачът е решен в полза на Юве. Той специално похвали разбирателството между португалеца и Пауло Дибала.   

"Двамата се научиха да се търсят по-често и вече осъзнават ползата от това да играят заедно. Това е нещо, което забелязвам и на тренировките", каза още Сари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА