6 Юли, 2020 06:55 1 025 0

Рома иска Кавани

  • единсон кавани-
  • футбол-
  • рома

Сделката зависи от новите собственици на клуба

Рома иска Кавани - 1
Снимка: БГНЕС

"Римските вълци" са отправили официална покана на Единсон Кавани да се присъдини в тима от столицата. Договорът на уругваеца с Пари Сен Жермен изтича след този сезон и той няма да го подновява, което му позволява да преговаря с друг клуб. 

Близък до семейството и агентът на Кавани, е заявил пред италианските медии, че Рома има огромното желание да го привлече в състава си, но всичко зависи от това дали собствеността при столичани ще се промени. 

Конкретната финансова оферта към 33-годишния таран е дошла от евентуалното ново ръководство, а не от старото. Ако след края на тази кампания, собствениците при "вълците" бъдат сменени, то Кавани може да се счита за сигурно ново попълнение в тима.

Силен интерес към него има и от Нюкасъл Юнайтед и Интер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА