Last news in Fakti

7 Юли, 2020 15:03 2 852 8

Валери Божинов изригна: Няма да слагам край на кариерата си!

  • валери божинов-
  • футбол

Медиите ли нямат какво да пишат, или аз съм толкова интересен?

Валери Божинов изригна: Няма да слагам край на кариерата си! - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пескара - Валери Божинов, заяви пред Gong.bg, че на този етап няма никакво намерение да слага край на състезателната си кариера. По-рано днес се появи информация, че Божинов спира с футбола. Той сподели, че желанието му е да приключи кариерата си в любимия Левски.

"Не знам откъде се появи подобна информация. Медиите ли нямат какво да пишат, или аз съм толкова интересен? Няма нищо вярно в това, че искам да сложа край на футболната си кариера. Хората в Италия ми дадоха шанс да се завърна. Никога не съм се чувствал толкова добре. Кой бяга от хубавото? Да не съм ненормален да спирам. Тук всички ме уважават. Надявам се да продължа договора си с Пескара. На този етап не мисля да се отказвам. Ще играя докато се чувствам добре. Ако един ден реша да се откажа, искам да приключа кариерата си в любимия ми клуб Левски. 

"Сините" ще залагат на повече млади играчи, но имат нужда и от такива като мен. Все пак Живко Миланов вече не е в клуба. Мога да помогна с качествата си и опита. Разговарям често с Георги Тодоров. Надявам се Левски да намери финансова помощ. Бъдете сигурни, че един ден, ако реша да се откажа, сам ще го обявя", заяви Божинов.
 


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бъзингата

    18 2 Отговор
    На коя кариера? На футболист или на нощен играч.
  • 2 Пената от Мировяне

    8 6 Отговор
    Подозирах ,че тоя е тъп,но с това желание да се довърши в ,,Леффка ,, ме убеди!
  • 3 Курдо Коленков

    12 2 Отговор
    На Божинката не му се ще, обаче италианците ще го изритат.
  • 4 Я па тоя

    6 1 Отговор
    Ама кой те пита бе.
  • 5 Джевизов

    6 1 Отговор
    Голям талант, беши наистина голям, особено като беши в Уевски и кат пумягъши на Вряца , сега ако маже да помогне и на Локо Мездра.
  • 6 Цар Симеон

    8 0 Отговор
    На чалгар ли? Щото на футболист сложи край преди 15-на години...
  • 7 ПИК 2

    7 0 Отговор
    Айде и тук почнахте- изригна, оригна. Сега остава да вкарате в заглавията "бомба", "мълния" и т.н. и ще сте екстра.
  • 8 Божинката

    0 1 Отговор
    Няма нищо износено по мен, як съм като бик! Моята кариера сега започва! До 52 ще играя! Казах! Дотогава ще взема 5пъти шампионска лига! Ще взема 8 златни чепика! Ще стана шампион на света с България, в поне 2 Мондиала! И на 52 като окача цървулите ще стана президент на България и българския футбол!