Last news in Fakti

9 Юли, 2020 15:28 1 804 1

Берое изпрати Камбуров: Благодарим ти, Марто!

  • мартин камбуров-
  • футбол-
  • берое

По този начин Камбуров се нареди на 7 място във вечната ранглиста на Берое по отбелязани голове в А група

Берое изпрати Камбуров: Благодарим ти, Марто! - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Мартин Камбуров изигра последния си мач за Берое при победата над Славия с 2:0. Той изигра 77 мача от първенството за клуба, в които реализира 48 гола. По този начин Камбуров се нареди на 7 място във вечната ранглиста на Берое по отбелязани голове в А група.

С екипа на старозагорци нападателят се разписа във вратата на всеки един елитен съперник. През този сезон той отбеляза 18 пъти и най-вероятно ще стане и голмайстор на първенството. По този начин той ще бъде четвъртия играя на "зелено-белите", спечелил отличието - след Петър Жеков, Петко Петков и Стойчо Младенов. Мартин Камбуров е реализирал 237 попадения в българския елит!

"Всички от ПФК Берое благодарим на Мартин Камбуров за всичко, което той направи за нашия любим отбор. Марто, благодарим ти за всеотдайността, професионализма и всички онези страхотни моменти, които имахме заедно! Ти оставаш в нашите сърца! Пожелаваме ти да бъдеш здрав и достигнеш своята цел! Ти го заслужаваш!", написаха от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ицо

    8 0 Отговор
    Браво на Берое, достойно изпращане от клуба на един от последните останали играещи истински футболисти. Срамота за останалите, че на преклонна футболна възраст е най-резултатния нападател на Първа лига.