9 Юли, 2020 16:36 1 320 1

Антони Здравков: Царско село да си бойкотира мача, взели сме всички мерки

  • антони здравков-
  • ботев враца-
  • царско село-
  • футбол

Наставникът коментира декларацията на столичани, в която заплашиха да не излязат в днешния мач срещу врачани заради опасения от заразяване с коронавирус

Антони Здравков: Царско село да си бойкотира мача, взели сме всички мерки - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков е категоричен, че клубът е взел всички мерки за безопасно провеждане на мача с Царско село.

Наставникът коментира декларацията на столичани, в която заплашиха да не излязат в днешния мач срещу врачани заради опасения от заразяване с коронавирус. 

"Да си бойкотират мача. Ние сме взели всички мерки по препоръките на БФС", заяви наставникът на Ботев пред "Гонг".

Здравков сподели, че решението на Царско село, ако не излезе за мача, ще бъде само на тяхна отговорност. Според специалиста е трябвало или веднага след мача с Дунав, или поне два преди днешния сблъсък от Царско село да пуснат своята декларация, тъй като е невъзможно да се правят нови тестове една няколко часа преди самия мач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    0 2 Отговор
    Най-нормалното нещо е ние да играем бараж,като не можете да победите Дунав и Селото у Враца.Колко гола им вкарахме?