Last news in Fakti

9 Юли, 2020 16:54 1 696 0

Барселона спечели много важно дело, което се води срещу клуба от 5 години

  • неймар-
  • футбол-
  • барселона

Свързано с Неймар

Барселона спечели много важно дело, което се води срещу клуба от 5 години - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона спечели много важно дело, което се води срещу клуба от 5 години. Бразилският Сантос настояваше за обезщетение от 61 млн. и 295 хил. евро по трансфера на Неймар през 2013 г.
 
Южноамериканците твърдяха, че са извършени нарушения около трансфера на Неймар в Барса. Решението на КАС бе качено в официалния сайт на каталунците.
 
"КАС счита, че договорът между Сантос и играч е бил прекратен по взаимно съгласие. Също така Барселона не са нарушили нито едно трансферно споразумение, когато са заплатили допълнителни суми на бащата на футболиста и на агенцията N&N.
 
Присъдата на КАС задължава Сантос да заплати и разходите по делото на Барселона в размер на 20 хил. швейцарски франка”, пише в изявлението на каталунците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА