Last news in Fakti

10 Юли, 2020 16:52 1 405 6

Изпълнителният директор на Левски: Явно мнението на клубовете за ТВ правата не е важно

  • павел колев-
  • левски-
  • тв права-
  • футбол

В публичното пространство беше изнесена информация, че освен предложението от настоящата телевизия, излъчваща мачовете, е имало и други предложения

Изпълнителният директор на Левски: Явно мнението на клубовете за ТВ правата не е важно - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде пресконференция съвместно с Лъчезар Петров, член на борда на директорите на Palms Bet, на която дадоха подробности относно рекламното партньорство между двете страни. Събитието се състоя на официалния терен на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, а Колев коментира и актуалната тема за телевизионните права.

"Според мен беше по-редно срещата с клубовете да бъде организирана преди заседанието на Изпълкома. В публичното пространство беше изнесена информация, че освен предложението от настоящата телевизия, излъчваща мачовете, е имало и други предложения. Остава горчив вкус, че решенията не се взимат реално от клубовете и тяхното мнение явно не е важно. Имам свое мнение, но то не е толкова важно. Нашето основно намерение е да не разочароваме Palms Bet. Клубът би трябвало да предостави достатъчно платформи на своя партньор, за да го накара да се чувства горд и значим. Надявам се да се справим с това предизвикателство въпреки трудния момент, в който се намира клубът. Ако колегите от Palms Bet са доволни, надявам се, че това ще се разчуе и ще има други желаещи да спонсорират Левски".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    7 0 Отговор
    ... кой ли ви гледа вас и подкупното БГ първенство...
  • 2 Алфа Вълкът

    2 0 Отговор
    Туй момче и Хилдикян ли беше арменчето, искаха да барнат акциите на клуба, ама не ги огря.
  • 3 Намерил съм треньори

    3 0 Отговор
    Кокала и Курдов

    Коментиран от #5

  • 4 мучо

    1 0 Отговор
    първенството не се състои от грандове и всички останали........
    вече и "отборчета" от дълбоката провинция мерят сили с първенците по бюджети и заплати........
  • 5 Оти

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Намерил съм треньори":

    Оти, по-лоши ли ти се виждат от досегашните? По-добри са тези, които избори, няма какво да се лъжем, през това което е преминал Кокалът, тия няма да могат и толкоз
  • 6 ДПСЕ Пеевски

    2 0 Отговор
    Абе закривай това кафяво първенство,какви права,какви 5 лева.В България няма футбол,всичко е тотал щета,няма бази,няма стадиони,Македония и Ромъния имат нови модерни стадиони,да не говорим за Гърция и Турция!Рестарт на футбола ,само от младежи!!!