Last news in Fakti

10 Юли, 2020 18:02 2 874 7

Мистериозна смърт на шампионка разтърси Русия

  • бални танци-
  • спорт-
  • трагедия-
  • русия

Виктория Курепина се разболяла внезапно през февруари 2019 година

Мистериозна смърт на шампионка разтърси Русия - 1
Снимка: БГНЕС

Мистериозна смърт на шампионка по спортни бални танци разтърси Русия. Лекарите предполагат, че 17-годишното момиче е имало някакво рядко, генетично заболяване, което е унищожило нервната система.
 
Виктория Курепина се разболяла внезапно през февруари 2019 година. Това станало след края на шампионат в Тверска област, на което заедно с партньора си станала първа. Ден по-късно усетила, че ѝ става лошо. 
 
За малко повече от месец спортистката се променила, отслабнала, оплаквала се от лош сън, кашлица, болка в мускулите, нарушена координация. 
 
Постепенно започнала да поддържа висока температура, престанала да ходи, да се храни, да разговаря. Лекарите просто вдигали ръце, правили различни изследвания, но така и не могли да установят точната диагноза. Много от тях дори смятали, че Виктория има психологични проблеми или пък страда от шизофрения. 
 
През пролетта на 2020 година тя трябвало да лети за Германия, където обещали да ѝ помогнат. Парите за лечението събрала в социалните мрежи. Но заради пандемията границите се оказали затворени и така и не се стигнало до възстановяване. Виктория издъхнала на 6 юли, без никой да даде обяснение от какво е била болна. 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалиста

    3 5 Отговор
    През пролетта на 2020 година тя трябвало да лети за Германия, където обещали да ѝ помогнат. Парите за лечението събрала в социалните мрежи
    Велика Русия

    Коментиран от #3

  • 2 дознател

    4 5 Отговор
    Не си е оставила монета върху лед във фризера.
  • 3 ДГД

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "реалиста":

    А във Велика България един си пълни чекмеджето и вика "Не е вярно"!!!
  • 4 Нико

    2 3 Отговор
    Тъжна реалност.Ниско ниво на руската медицина и бедност която съпровожда даже и шампионите..Добре че се оттървахме от неприятното руско робство.

    Коментиран от #5

  • 5 ДГД

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Нико":

    А кое му е по-доброто на хАмериканското робство?!?
  • 6 цербер

    0 0 Отговор
    Виктория Курепина се Е разболяла внезапно през февруари 2019 година.
  • 7 чушки

    0 0 Отговор
    Коронавирус,майна!