10 Юли, 2020 20:20 1 666 0

Организаторите на "Уимбълдън" с огромен жест към играчите

  • уимбълдън-
  • тенис-
  • тенис на корт

Общо 10 милиона лири ще бъдат изплатени "след консултации относно застраховката, която се дава заради анулирането на турнира"

Организаторите на "Уимбълдън" с огромен жест към играчите - 1
Снимка: БГНЕС


Организаторите на турнира от "Големия шлем" "Уимбълдън" обявиха, че ще изпратят парични премии тази година, въпреки че надпреварата не се проведе заради пандемията от коронавирус. 128-е играчи в схемите на сингъл при мъжете и жените ще получат по 25 хиляди лири (31,600 долара), докато по-малки суми ще бъдат раздадени на тези, които биха участвали в квалификациите или в турнирите на двойки

Общо 10 милиона лири ще бъдат изплатени "след консултации относно застраховката, която се дава заради анулирането на турнира", се казва в изявление на организаторите. Докато Откритото първенство на САЩ ще се проведе по програма, но без публика, а "Ролан Гарос" беше отложен за септември, надпреварата на тревни кортове "Уимбълдън" тази година беше отменена, което се случва за първи път в историята след Втората световна война.

 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА