11 Юли, 2020 11:11 4 707 9

Тодор Неделев взе изненадващо решение

  • тодор недеев-
  • трансфер-
  • трабзонспор

Звездата на Ботев (Пловдив) не иска да играе в Трабзонспор

Тодор Неделев взе изненадващо решение - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Ботев (Пловдив) - Тодор Неделев, е отрязал турския Трабзонспор, съобщава "Меридиан мач".

Неделев е отказал трансфер в турския гранд, след като двата клуба се бяха разбрали почти на 100 процента около сделката. 

Причината - Неделев не искал да живее и да играе в Турция. Той обяснил, че е готов на трансфер, от който Ботев (Пд) да стабилизира финансовото си състояние, но само ако централата на новия му отбор е в град и държава, които Тошко харесва. 

Припомняме, че медиите в Турция брояха трансфера на Неделев в Трабзон за почти сигурен, като дори уточниха, че в касата на Ботев (Пд) ще влязат над 1.5 милиона евро. Говореше се, че ако приеме офертата на турския гранд, Тошко ще взима поне 5 пъти по-висока заплата от тази, която в момента получава в "жълто-черния" клуб. 

"Има оферта от Трабзон. Ако ни устройва, нищо чудно да се стигне до трансфер. Мисля, че съм готов. Отново е време да изляза в чужбина", коментира преди около седмица самият Неделев, но вчера стана ясно, че звездата на Ботев няма да играе в Турция. 


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обич

    10 11 Отговор
    Браво на Тошко !!! Ето за това Ботев Пловдим ми е любимия отбор от малък !!!
  • 2 Армеец

    9 21 Отговор
    Тошко е добър футболист, но за родните стандарти. Ако иска да отиде в силен отбор от чужбина, задължително трябва да мине през ЦСКА. Иначе ще си кюта в Пловдив до пенсия.
  • 3 Кое цска

    11 4 Отговор
    Само питам.

    Коментиран от #5

  • 4 Kirdjali

    3 7 Отговор
    Tova dirvo nqma koi da go vzeme v Trabzon
  • 5 Армеец

    4 8 Отговор

    До коментар #3 от "Кое цска":

    А той в истинския Ботев ли играе или в Металик Сопот?

    Коментиран от #7

  • 6 Тоя Трабзон

    5 1 Отговор
    много ни съсипва отборите. Само лъжат, че ще ни взимат футболистите, мътят им главите и накрая все се отдръпват и не ги взимат дори и за без пари.
  • 7 Домакин

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Армеец":

    "Ботев" не се е обединявал с "Металик", само ползва лиценза им. За разлика от ловешките натрапници, които само се прекръстиха на ЦСКА с тире, и даже лиценз за а група нямаха. А ти, ако си наистина "армеец", то би трябвало да си от 1948, защото те са Централен спортен клуб на армията! Другите са ловешко-етрополска селска команда, сложила 4 нищо не значещи букви пред тире ...

    Коментиран от #8

  • 8 Дърт

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Домакин":

    А така, каза му го на тоя п......с!
  • 9 Голем смях

    3 5 Отговор
    И от кога Трабзонспор е ..гранд.Един забутан черноморски град ,който никога не става шампион ,но се бори за шестицата.Че те и Ботев са такива.Поне 50 години още няма да станат шампиони и ще се борят за шестицата.А тази година ще се борят за ..седмицата.Всичките добри курорти на Турция са в Егея и на Средиземноморието.Черно море за тях е дълбока провинция.Нещо като Диарбекир.