Last news in Fakti

12 Юли, 2020 14:43 1 355 16

''Левски'' би продал най-добрите си играчи заради финансовата немотия в клуба

  • ''левски''-
  • станислав иванов-
  • найджъл робърта

Ситуацията на ''Герена'' е доста тежка

''Левски'' би продал най-добрите си играчи заради финансовата немотия в клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ''Левски'' Станислав Иванов най-вероятно ще бъде трансфериран в чужбина, за да бъде закърпено частично тежкото финансово положение в клуба, пишат спортните ежедневници.

В момента 21-годишният футболист е с травма. От "Герена" не планират да го рискуват, за да не се усложни състоянието му. През този сезон Стаси има 27 мача в елита, в които отбеляза 9 гола и направи 5 асистенции.

През зимата имаше сериозен интерес към играча. За него на "Герена" бе получена оферта от руски клуб. Тогава обаче ръководството я отхвърли, защото нищо не предвещаваше финансовите проблеми, които връхлетяха ''Левски''. Сега обаче, ако получат предложение за юношата си, "сините" ще го приемат.

Същата е ситуацията и с голмайстора на отбора Найджъл Робърта. Към 22-годишния стрелец също не липсва интерес. Левски иска да получи поне 1 милиона евро накуп за правата му. Робърта има 11 попадения в 19 двубоя от първенството


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    13 1 Отговор
    А кои са добрите??
  • 2 хахааа

    14 3 Отговор
    То има ли добри играчи в Левски😵

    Коментиран от #4

  • 3 Лост

    15 2 Отговор
    Скоро може да си тръгнат и без пари.

    Коментиран от #15

  • 4 Еблю

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "хахааа":

    Толкова са добри че и на борсата за безработни няма да ги вземат!
  • 5 реален

    11 4 Отговор
    Нито Иванов нито Робърта са качествени футболисти.Колко точни подавания имат и двамата при положение ,че са твърди титуляри и никой не им диша във врата.Колко добри отигравания имат и двамата- на пръстите на едната ръка се броят.Колко топки губят във всеки мач,много!!! Хората гледат и не си хвърлят парите на вятъра.Това,че недоразумението треньор Тодоров говори само за млади и юноши е химера!!!! Няма да потекат милиони,за 150 -200 000€ могат да излъжат някой,който не разбира от футбол!!!
  • 6 ЦЕСКИ

    6 2 Отговор
    Лошо Седларов... лошо...
  • 7 Порно

    12 2 Отговор
    За тия звезди се карат всички европейски клубове. Всеки вика - вземи го ти.
  • 8 ВЕНО

    10 1 Отговор
    Никой не купува от закъсали клубове . Това са някакви недоказани футболисти , средняци и никой няма да дава пари за тях !

    Коментиран от #16

  • 9 Лесли каручка

    10 1 Отговор
    Ако имаха майка и нея биха е продали. Правят всичко за пари.
  • 10 Мим33

    8 2 Отговор
    Това е най голямата глупост, да си разпродадеш най перспективните и млади играчи за жълти стотинки,за да закърпиш положението за 2 месеца.Ами след това на какво се надяваме,освен да изпаднем и пак няма да има пари.Тук и Сираков и Тити трябваше да имат нещо зад гърбаси,след като толкова искаха акциите,а те гола вода,нищо нямат.Да стягат редици и да заминават по света и у нас и да търсят мъни мъни...

    Коментиран от #11

  • 11 ВЕНО

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "Мим33":

    Кой дава мъни ей така , за нищо ? Кой по света ги познава ?
  • 12 Galantis - No money

    7 2 Отговор
    Еми, като нямате кинти излезте на площада.

    Коментиран от #14

  • 13 Реалист

    8 0 Отговор
    Лакомията на Илияна и високомерието на Наско им изиграха много лоша шега. Купиха си фабрика на 08.09. Предвид сегашната ситуация с "болния левскар", на когото явно са разчитали да прати поредния спонсор, ситуацията с Левски е сериозна. Тъкмо малко сините привърженици да изтрезнеят и да слезнат на земята. Скоро няма да има нови сектори, козирка, умопомрачителни заплати. Най-вероятно ще се наложи да си плащате данъците, електричеството, водата и т. н. Ако си мислите, че с SMS-и нещо сте помогнали значи сте много наивни.
  • 14 интересно

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Galantis - No money":

    На прощада Тити с тъпана ще дрънка,а Наско да събира ``парсата``!
  • 15 Ми те

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Лост":

    така и дойдоха. Те са си такива...
  • 16 Е това, което написа

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "ВЕНО":

    Кога го разберат всичките ни футболисти, тогава ще и потръгне футболът тук. Ще чакаме един-два века да се сетят.