Last news in Fakti

13 Юли, 2020 18:18 1 486 5

Утре става ясно кога ще е историческият мач ЦСКА срещу ЦСКА 1948

  • цска-
  • футбол-
  • цска 1948

Жребият за efbet Лига ще се тегли вторник

Утре става ясно кога ще е историческият мач ЦСКА срещу ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Българският футболен съюз информира професионалните клубове и представителите на медиите, че жребият за новия сезон в Първа професионална лига и Втора професионална лига ще бъде изтеглен утре, 14 юли, в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“. Церемонията ще стартира в 14:00 ч. с жребия за ППЛ, а в 14:30 ч. ще бъде изтеглен и този за ВПЛ.

С оглед спазването на противоепидемичните мерки, продиктувани от пандемията от COVID-19, и осигуряването на максимална сигурност на присъстващите, по време на жребия за ППЛ в залата ще бъде допускан само по един представител на клуб от ППЛ; аналогична ще бъде процедурата и при тегленето на жребия за ВПЛ.

По същите причини и в съответствие с противоепидемичните предписания на здравните власти, по време на цялата церемония в залата ще бъдат допуснати само видеооператори и фоторепортери. Останалите представители на медиите ще имат възможност да зададат своите въпроси към участниците в жребия след неговия край на откритите пространства в Национална футболна база „Бояна“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никога

    2 1 Отговор
    Щото Нацю до тогава ще го отнесе
  • 2 Ха ха

    5 2 Отговор
    Нещо бъркате Литекс-ЦСКА. Фалшивото цска играе с лиценза на Литекс в Евротурнирите.
  • 3 ЛЕВСКИ 1914

    1 0 Отговор
    Борисов защо се подиграваш с хората НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ много добре знаеш какво стана на 09 09 2016г.
  • 4 Терориста

    0 2 Отговор
    На,Гришата сега хич не му е комфортно.Феникса се заражда от пепелта.
  • 5 ИСТИНАТА

    0 0 Отговор
    ЦСКА и "цска ТИРЕ софия", хайде да бъдем ТОЧНИ, "другари-господа"!!!