14 Юли, 2020 12:19 1 293 1

Барселона ще отчете загуби в размер на около 100 милиона

  • барселона-
  • футбол-
  • загуби-
  • пари

За три месеца и половина стадионът и музеят останаха затворени, което изравни със земята приходите от туристи за този период

Барселона ще отчете загуби в размер на около 100 милиона - 1
Снимка: БГНЕС


Каталунският Барселона ще отчете загуби в размер на около 100 милиона заради пандемията, пише Mundo Deportivo. “Лос кулес” предвиждаха бюджет за сезон 2019/20 в рамките 1,047 милиарда евро. Преди появата на глобалната зараза сметките на “блаугранас” се движеха доста добре и се очакваше приходната част да достигне дори 1,1 милиарда евро.

За три месеца и половина стадионът и музеят останаха затворени, което изравни със земята приходите от туристи за този период. Липсата на фенове по трибуните на “Камп Ноу” също е нанесла тежък удар по икономиката. Продажбата на Артур за 80 милиона евро и спечеленото дело срещу Неймар в размер на 40 милиона евро позволяват на Барса да отчете загуби само за 100 милиона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лют пипер

    0 0 Отговор
    Нищо им няма,това са им джобните пари. Все една Баце да плати 300 лева за вечеря.