Last news in Fakti

14 Юли, 2020 13:10 1 733 7

Феновете на Левски със сериозна подкрепа към Георги Тодоров

  • георги тодоров-
  • левски-
  • фенове-
  • футбол

Привържениците на Левски са сигурни, че той е единственият човек, който ще се съгласи да бъде треньор на "Герена" в тази ситуация

Феновете на Левски със сериозна подкрепа към Георги Тодоров - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Георги Тодоров се радва на сериозна подкрепа от страна на феновете на клуба.

Наставникът е единственият представител на "сините", който към днешна дата е заливан от похвали и признание.

Форумите из интернет са пълни с позитивни коментари за "Бате Жоро".

Привържениците на Левски са сигурни, че той е единственият човек, който ще се съгласи да бъде треньор на "Герена" в тази ситуация.

"Това се нарича мъж, това се нарича левскар. Георги Тодоров дава страхотен пример и на футболистите, и на феновете. Свалям му шапка. Благодаря ти Бате Жоро!", гласят част от суперлативите по негов адрес.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Днес да не би да е

    4 1 Отговор
    Първи април 🤔😀
  • 2 Тодоров е глупак

    2 2 Отговор
    Ако беше пуснал двамата Петковци от началото на мача а не двамата си любовника Мохамед и Мазурков можеше да се добере до победа. И стига е плюл по младите. Вижте Барса(играят двама под 20 г.) Гранада( млад състав) и физически стояха по-добре накрая от звездите в Реал. Найденов след 5 мача играе вече добре.

    Коментиран от #3

  • 3 бай хой

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тодоров е глупак":

    Чичо гошо е много стабилен, грешна ти е информацията и впечатлението за него. Познавам го от много време, на него не му се занимава с разни черни перли и псевдо звезди, но в работата с млади и перспективни българи е точният човек. Друг е въпроса че казва нещата право куме в очи, което няма да е удобно на ръководството дълго време.

    Коментиран от #6

  • 4 Мимч

    3 1 Отговор
    Гошо ,че е Левскар Левскар е ,обича Левски и клуба,говори по просто му ,но смятам,че като интелигентен треньор за Левски да е,няма тези качества..За по малки отбори става и за постоянен но в Левски се искат много неща и научна дейност.
  • 5 Сандо

    1 1 Отговор
    Ако Левски все пак оживее /което ще е добре за българския футбол/,да си направи една 3-5 годишна програма,без особено високи цели.А Тодоров работи много добре с млади играчи и е добре да го оставят две години да постави основите на нов отбор,съставен от перспективни младоци.

    Коментиран от #7

  • 6 Е като не му се занимава

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "бай хой":

    защо пуска този кьопек Мазурек 4 мача? Само той не разбра че не става за футболист. И Наско защо не му помогна в реденето на състава? Защо не поканят Кокала?
  • 7 Абе

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Сандо":

    и големия капацитет Хубчев говореше точно това. Но довлече разни бездарници и изгони младите.