Last news in Fakti

14 Юли, 2020 13:45 2 173 2

Запушиха устите на всички в Славия

  • славия-
  • футбол-
  • медии

Срещата ще се играе пред празни трибуни, като това е част от най-новите изисквания на министерството на здравеопазването във връзка с пандемията от коронавирус

Запушиха устите на всички в Славия - 1
Снимка: БГНЕС


Tреньорите и футболистите на Славия няма да дават интервюта преди важния бараж за класиране в Европа срещу Ботев Пловдив, обявиха от клуба.

Ето какво написаха в официалния сайт на „белите”:

„Футболистите и треньорите на Славия няма да дават изявления за медиите преди двубоя срещу Ботев (Пловдив). Баражът за участие в Лига Европа е на 19 юли (неделя) от 20.30 часа на стадион "Славия". Срещата ще се играе пред празни трибуни, като това е част от най-новите изисквания на министерството на здравеопазването във връзка с пандемията от коронавирус. До мача в неделя тренировките на "белите" ще бъдат закрити за медиите.”  


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    1 4 Отговор
    САМО ФК "СЛАВИЯ " ОСТАНА ИСТИНСКИ БЪЛГАСКИ ФУДБОЛЕН КЛУБ !!! ПРЕДИ МНОГО-МНОГО ГОДИНИ ФУТБОЛНАТА ШКОЛА НА ФК "ЛЕВСКИ" БЕ НАЙ-СИЛНАТА НА БАЛКАНИТЕ ...НО ТОГАВА ИМАШЕ ДЕВИЗ: " ВСИЧКО ЗА НАРОДА -ВСИЧКО В ИМЕТО НА НАРОДА" Т.Ж. !!!!!!!!!!!!
  • 2 Илюзия

    5 0 Отговор
    Забраната е за феновете на Ботев! Славия поначало НЯМА публика!