Last news in Fakti

15 Юли, 2020 12:27 1 686 1

ЦСКА показва изхода на още двама

  • чорбаджийски-
  • юрич-
  • напускане-
  • цска-
  • договори

Божидар Чорбаджийски и Томи Юрич почти сигурно ще напуснат "червените"

ЦСКА показва изхода на още двама - 1
Снимка: БГНЕС

Тимът на ЦСКА най-вероятно ще се раздели с поне още двама футболисти съвсем скоро. Става дума за защитника Божидар Чорбаджийски и нападателя Томи Юрич.

Чорбаджийски, който беше под наем в румънския ФКСБ през есента, се завърна  в началото на годината, но не записа нито един мач. Това по всичко означава, че бранителят ще напусне, макар че до този момент не е съобщено за раздяла с него.

Австралиецът Юрич пък премина в ЦСКА през миналия септември, но така и не успя да се утвърди в състава основно заради здравословни проблеми. Нападателят записа само 7 мача на сметката си за "червените". Наскоро той се възстанови от коронавирус и през последната седмица тренираше с отбора, но раздялата изглежда почти сигурна. 

От "Армията" се очаква да бъдат продадени още Жеферсон, Кристиян Малинов и Евандро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.