15 Юли, 2020 18:09 1 420 0

Тайгър Уудс гони впечатляващ рекорд от 1965 година

  • тайгър уудс-
  • голф-
  • рекорд

Няма причина да не подобря рекорда тази седмица

Тайгър Уудс гони впечатляващ рекорд от 1965 година - 1
Снимка: БГНЕС

Американецът Тайгър Уудс ще се опита да се превърне в голфъра с най-много титли в историята на спорта тази седмица по време на турнира Мемориал в Дъблин, Охайо. 44-годишният Уудс е печелил титлата в Дъблин пет пъти, а ако успее да го стори за шести, той ще подобри рекорда на Сам Снийд от 82 трофея в сериите на PGA, поставен през далечната 1965 година.

"Иска ми се да кажа, че ще спечеля турнира. Това е моето намерение. Дали това ще се получи, ще разберем в неделя. Няма причина да не подобря рекорда тази седмица", коментира Уудс, който изравни постижението на Снийд с успех в Япония през октомври.

Уудс, който е най-популярният голфър в света, признава, че ще му е трудно да играе без публика по трибуните. "Никой няма да вика и крещи, няма да има енергия, ще има социална дистанция, няма да си стискаме ръцете, няма да има нищо, от което да черпиш енергия. Това ще бъде един тих и различен свят", сподели носителят на 15 Мейджър титли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА