Last news in Fakti

15 Юли, 2020 19:20 1 762 10

Левски изравни още един антирекорд

  • левски-
  • антирекорд-
  • футбол

Сегашната серия отново е от 5 срещи без триумф , но в същото време е и най-лошата - едно реми и 4 поражения

Левски изравни още един антирекорд - 1
Снимка: БГНЕС

От Левски изравниха още един домакински антирекорд след порежението от Локомотив Пловдив - този за най-много поредни двубоя без успех на стадион "Георги Аспарухов". До момента столичани бяха стигали още 2 пъти до 5 поредни мача без победа у дома.

През пролетта на 1963 година, те губят от Ботев Пловдив с 1:2, след което идват 4 равенства - със Славия (0:0), Спартак Пловдив, Марек и Локомотив София - по 1:1.

С още по-незадоволителни резултати е втората серия от 5 поредни неуспеха. Тя започна с кошмарното 1:1 в последния кръг срещу Славия през 2013-а, с което "сините" изпуснаха титлата. Отборът дълго след това не успя да излезе от шока и започна с 2 загуби и два хикса есенния дял на следващата кампания.

Сегашната серия отново е от 5 срещи без триумф , но в същото време е и най-лошата - едно реми и 4 поражения.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Komapak

    2 2 Отговор
    Не стреляйте по пианиста, той толкова си може. 😁
  • 3 БПФ

    2 1 Отговор
    Закривай.
  • 4 Мим33

    1 2 Отговор
    Смятам,че главна вина имат тези мъртавци,които явно предадоха Левски и повече нямат място там,а и заплати не им се полагат,защото не са ги заработили по никакъв начин,дори напротив...

    Коментиран от #7

  • 5 БПФ

    2 2 Отговор
    Толкова са зле, че даже се радват, че няма да играят в евротурнирите. Всички останали фенове ни е яд - защото тая година няма да ни забавляват с позорните си издънки срещу мега слабаци.

    Коментиран от #6

  • 6 Е за какво да те е яд

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "БПФ":

    С резили в бг срамят себе си, но с резили в Европа срамят цяла България. Орязват и от коефициентите на другите ни отбори.
  • 7 Напротив

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мим33":

    Заработили са си ги. С добри залози.

    Коментиран от #9

  • 8 Искам някой да ми направи равносметка

    2 0 Отговор
    За 10 години колко пари за чужденци и неустойки по договори са изхарчени и колко пари за участие в евротурнирите са спечелени. Само това да ми каже някой.
  • 9 Мим33

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Напротив":

    Ами да ходят все там да си ги заработват,но поне да не ги гледаме да ни изнервят с тяхната разходка по терена.
  • 10 Майк Алън Патън

    0 0 Отговор
    Антирекорд е , когато на кукловод за отбора се явява една ТИКВА ! Когато спонсор ти е великолепния Шиши ! Когато вземаш дарения от феновете по 10-20 лева , за да напълниш гушата на презадоволени богаташи ! Гавра и фалит ! Жалко , че цапат и срамят името на АПОСТОЛА !