Last news in Fakti

16 Юли, 2020 11:52 1 355 0

Маркъс Рашфорд ще бъде удостоен с титла като Стоичков

  • маркъс рашфорд-
  • манчестър юнайтед-
  • доктор хонорис кауза-
  • футбол-
  • коронавирус

Това е ден на гордост за мен и моето семейство

Маркъс Рашфорд ще бъде удостоен с титла като Стоичков - 1
Снимка: БГНЕС

Маркъс Рашфорд ще бъде удостоен с титлата "Доктор хонорис кауза". Манчестърският университет го удостоява с това звание заради каузата му за осигуряване на храна за деца в нужда по време на пандемията от COVID-19.

"Това е ден на гордост за мен и моето семейство. Все още има много за какво да се борим, но да получим признание от собствения си град означава, че правим нещата правилно", сподели англичанинът.

Кампанията на Маркъс Рашфорд за подпомагане на учениците в нужда събра близо 20 милиона лири по време на пандемията от коронавирус. Припомняме, че през 2011-а и друг голмайстор в лицето на Христо Стоичков стана "Доктор хонорис кауза". Българинът заслужи званието на Пловдивския университет заради проекта му за спортен комплекс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА