Last news in Fakti

19 Юли, 2020 10:02 3 910 1

Новият вратар на ЦСКА влезе в най-големите медии в Англия с хвърляне на бутилки по фенове

  • димитър евтимов-
  • цска-
  • медии-
  • англия-
  • футбол-
  • вратар-
  • фенове

Медиите на Острова твърдят, че само Евтимов и легендата на Ливърпул Джейми Карагър са си позволявали нещо подобоно

Новият вратар на ЦСКА влезе в най-големите медии в Англия с хвърляне на бутилки по фенове - 1

Новото попълнение на ЦСКА Димитър Евтимов е влизал в полезрението на най-големите медии в Англия...с хвърляне на бутилки по фенове.

Докато играе с екипа на последния си отбор Акрингтън Стенли, стражът е получавал червен картон и впоследствие два мача наказание, след като замерял с бирени шишета агитката на Блекпул по време на мач. Въпросните бутилки преди това били хвърлени на терена именно от феновете. Медиите на Острова твърдят, че само Евтимов и легендата на Ливърпул Джейми Карагър са си позволявали нещо подобоно.

След инцидента в мача с Блекпул, загубен от Акрингтън Стенли с 1:2, босът на тима на Евтимов - Джон Колмън, призовава наказанието на вратаря на вратаря да бъде отменено, защото той не е хвърлил агресивно шишетата по феновете, а просто ги е върнал. Английската федерация обаче не взима думите му под внимание.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С.С

    7 1 Отговор
    Явно е емоционален този младеж. Ако там са го замеряли с бутилки и той акуратно им ги е връщал,ще ми е интересно тук в България,ако го замерят с бомбички,дали ще им ги връща. Но все пак-успех му желая на терена,в BG има нужда от добри вратари.