19 Юли, 2020 12:53 2 230 0

Колекционерска картичка на баскетболната звезда Леброн Джеймс беше продадена за рекордна сума

  • леброн джеймс-
  • нба-
  • баскетбол-
  • картичка

Това е първата картичка, издадена на действащ играч, която се продава на повече от един милион долара

Колекционерска картичка на баскетболната звезда Леброн Джеймс беше продадена за рекордна сума - 1
Снимка: БГНЕС

Колекционерска картичка на баскетболната звезда Леброн Джеймс беше продадена за рекордната сума от 1,8 милиона долара, обяви американският журналист Дарън Ровел на профила си в „Туитър“. Купувачът Лиор Авидар споделил, че е искал да прибави нещо наистина ценно към колекцията си.

Това е първата картичка, издадена на действащ играч, която се продава на повече от един милион долара. Предишният рекорд се държеше от бейзболиста Майк Траут (Лос Анджелис Ейнджълс), чиято картичка беше продадена за 922 500 долара.

Рекордната сума, платена за сувенира на Леброн Джеймс, е поредното доказателство, че звездата на Лос Анджелис Лейкърс в момента е най-известната спортна личност в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА