21 Юли, 2020 13:44 1 956 1

Марселиньо: Не смятам да слагам край на кариерата си

  • марселиньо-
  • кариера-
  • прекратяване-
  • лудогорец-
  • очакване-
  • оферти

"Чакам оферти", разкри легендата на Лудогорец

Марселиньо: Не смятам да слагам край на кариерата си - 1
Снимка: БГНЕС

Вече бившият футболист на Лудогорец Марселиньо не възнамерява да слага край на кариерата си. Той обяви, че е отворен към всяко едно предложение.

„Сбогуването с Лудогорец беше много емоционално, много готино, струваше си да остана до последния ден. Феновете и цялата привързаност на града беше невероятно. Лудогорец завинаги ще бъде в сърцето ми“, сподели Марселиньо пред „Globoesporte“.

„Бяха девет успешни години. Успешни, защото спечелихме девет поредни титли. Постигнах много успехи по време на кариерата ми в България. Всичко, което исках, успях да постигна. Спечелих абсолютно всичко в България, играх в Шампионска лига, дори имахме добра серия в Лига Европа, което е много трудно“, добави той.

След прощалното парти Марселиньо се завърна в Моги Мирим, във вътрешността на Сао Пауло, където очаква предложения да продължи кариерата си. На 35 години той казва, че все още не мисля да слага край на кариерата си.

„Имам възможност да играя още малко. Физически съм в добра форма. Смятам се за добър професионалист, така че всичко това ме мотивира да играя още. Ако пристигне оферта, ще проуча и ще взема решение дали си струва да подпиша. Чакам оферти“, продължи бразилецът.

„Получих някои обаждания от Бразилия, но нищо конкретно, нищо официално. Футболният свят е в криза. Европа бавно се завръща към нормалния ритъм на живот, но в Бразилия все още е доста сложно. Вярвам, че в Бразилия ще се появи нещо ново, но моето име също така работи и в чужбина“, каза още Марселиньо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    4 0 Отговор
    Абе отивай в Левски,поне познаваш обстановката,пари имаш от домуса,така,че тук и без пари можеш да играеш,а и за слава.Ще ти се направи и реклама ,а може и трибуна с твоето име,ако ги направиш шампиони...