Last news in Fakti

21 Юли, 2020 16:23 1 386 3

Емил Костадинов: Клубовете трябва да се съобразяват с договора за ТВ правата

  • емил костадинов-
  • футбол-
  • тв права-
  • изпълком

Санкциите са строго описани в нашия правилник

Емил Костадинов: Клубовете трябва да се съобразяват с договора за ТВ правата - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов заяви след проведения днес Изпълком, че е взето решение договорът с телевизията, притежаваща правата за излъчването на мачовете от efbet Лига, да бъде продължен. Според думите му клубовете са длъжни да се съобразят с договора, който им е предложен.

"Много пъти е обяснявано. БФС има правото да продължи този договор. Клубовете трябва да се съобразят с договора, който им е предложен. Направихме среща, на която бяха поканени всички професионални клубове. 28 клуба гласуваха "За", два клуба бяха против. Има разговори между тях и телевизията. Скоро време всичко ще бъде ясно. Санкциите са строго описани в нашия правилник. Можете да влезете и да се запознаете с тях".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    5 0 Отговор
    ==== абе Емо как ти с един шут си подреди живота за десетки години?
    Ти бе дясната ръка на Перукан и ни докарахте до 130 място по футбол. Събрали сте се в този БФС търтеи и паразити при това подкупни..Пуста тояга дрянова..
  • 2 Ужаст

    3 0 Отговор
    Ейй отрепкиии, 9лв на месец за тия корумпирани циркаджии ли да дават хората? Пуснете поне английското да си е безплатно, както преди и да видите кой ще ви плати умрелите телевизиики!!!!

    Коментиран от #3

  • 3 0808

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ужаст":

    Ув. колега Ужаст, не давайте пари на Диемата! Влезте в livetv.sx/bg/ и си гледайте Англ Лига и Чемпион Безплатно!! Успех!!