Last news in Fakti

22 Юли, 2020 09:36 1 547 2

ЦСКА очаква отговор от Тодор Неделев до края на месеца

  • тодор неделев-
  • цска-
  • футбол-
  • ботев пловдив

Самият Неделев сега трябва да каже дали иска да продължи кариерата си на "Българска армия"

ЦСКА очаква отговор от Тодор Неделев до края на месеца - 1
Снимка: ПФК Черно море

ЦСКА очаква отговор от звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев до края на месеца. Според запознати "армейците" са влезли в контакт с ръководството на пловдивчани и са постигнали съгласие за трансфер. Самият Неделев сега трябва да каже дали иска да продължи кариерата си на "Българска армия".

Офанзивният халф обаче се колебае сериозно. Към него има конкретна оферта от втория в Турция Трабзонспор, която беше отправена още преди 20 дни. Неделев така и не е дал отговор, което подсказва, че няма желание да отиде в този клуб.

В ЦСКА искат плеймейкъра да обяви решението си до края на месеца, тъй като новият сезон стартира в началото на август. В случай, че се стигне до трансфер, от ЦСКА ще трябва да се разделят или с Тиаго, или с Белтраме, които играят на този пост.

Това е пореден опит на ЦСКА да привлече звездата на Ботев. На двапъти през последните години той беше близо до подпис. През септември 2018 година от ЦСКА признаха в официалния си сайт, че са имали предложение, което е било отхвърлено от Неделев. Самият играч неведнъж е споделял, че в България би носил само екипа на Ботев. В последните седмици обаче самият Неделев открито заяви, че иска трансфер.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    2 4 Отговор
    Иво, кое ЦСКА? Ако е тирето Тошко трябва да ходи на солариум
  • 2 Мимч

    3 2 Отговор
    Абе тия не разбраха ли,че тази плейметка няма да отиде в никое цска,та дори и на вън.Акъла му стига до Ботев..