22 Юли, 2020 12:28 2 072 3

"О2 Арена" вариант за сблъсъка между Джошуа и Пулев

  • антъни джошуа-
  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • о2 арена-
  • еди хърн

Сега работим в посока завръщане на феновете по трибуните, каза Еди Хърн

"О2 Арена" вариант за сблъсъка между Джошуа и Пулев - 1


Връщането на феновете по трибуните е новият вариант, по който се работи за организирането на прословутия боксов мач Антъни Джошуа – Кубрат Пулев.За това призна промоутърът на британеца Еди Хърн като обяви, че "О2 Арена" в Лондон се разглежда като една от възможностите.

Лагерите на Пулев и Джошуа продължават да работят за намирането на оптимален вариант относно срещата между двамата боксьори. Мачът помежду им трябваше да се състои през юни на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в английската столица, но пандемията от COVID-19 осуети това.

Срещу Пулев британецът трябва да защити световните си титли на IBFV, WBO и WBA.

"Сега работим в посока завръщане на феновете по трибуните. Но разбира се - със социална дистанция. Смятам, че има добър шанс през ноември или декември да напълним част от "О2" за Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев. Това би било нещо напълно логично", заяви Хърн, добавяйки, че да бъдат допуснати около 2000 души по трибуните звучи добре.

"Това е мач, за който има наистина много варианти. Може и да не се случи в "О2", но със сигурност бихме организирали този двубой пред подобен брой хора, при всички необходими условия, разбира се", добавя още промоутърът на британския световен шампион.

Хърн поясни, че ще се вземе под предвид как ще преминат първите събития на Острова с фенове. През октомври зрители ще бъдат допуснати на световното първенство по снукър, както и на мачове по крикет.

Преди това той предложи няколко екзотични варианти за място на сблъсъка като „Роял Албърт Хол“, замък и дори на кораб.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Как така

    2 1 Отговор
    Нямаше ли да е в космоса? Аз вече си купих билет, да ги гледам в космоса!
  • 2 Хахахи

    2 4 Отговор
    Кобра, на този само близък бой, и хамалски удари като Дюнера.Успех Големецо...
  • 3 Аксел

    2 0 Отговор
    Пак почнахте с тия педераски изпълнения с Пулев а бе тоя така ще го млатят че тоя път на един крак едва ли ще може да застане. Ч