Last news in Fakti

22 Юли, 2020 12:45 1 303 1

Запалиха колата на френски национал

  • ронаел пиер-габриел-
  • футбол

В нашия град подобни инциденти са нещо необичано

Запалиха колата на френски национал  - 1


Младежкият национал на Франция Ронаел Пиер-Габриел стана жертва на нападение от страна на неизвестни лица в Брест. 22-годишният футболист само преди седмици стана част от местния клуб, след като беше даден под наем от Майнц.

Запалиха колата на френски национал

Новината за нападението над Пиер-Габриел беше обявена от Брест, като стана ясно, че при атаката срещу футболиста неговият автомобил Audi RS4 е бил подпален и изгорял.

„В нашия град подобни инциденти са нещо необичано. Още по-шокиращото е, че атаката е срещу човек, който само от няколко дни е в Брест и дори не е имал достатъчно време, за да си навлече гнева на някого. Притеснени сме, че това може да се превърне в тенденция и други футболисти да пострадат“, обявиха от Брест.

Запалиха колата на френски национал


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цеко сифоня

    1 0 Отговор
    Хм, във Франция не е необичайно да видиш изгоряла кола.