Last news in Fakti

22 Юли, 2020 14:52 2 605 10

Фенове на ЦСКА към Емил Костадинов: По скалата на релевантност от "Венци Стефанов до 0" си с отрицателен знак

  • цска-
  • трибуна сектор г-
  • фенове-
  • емил костадинов-
  • футбол

ЦСКА няма да подпише договора за ТВ правата, а ти продължавай "да бадеш такав, какавто си"

Фенове на ЦСКА към Емил Костадинов: По скалата на релевантност от "Венци Стефанов до 0" си с отрицателен знак - 1

Фенове на ЦСКА излизат с поредна позиция за телевизионните права.

Ето какво казват от "Трибуна Сектор Г" (без редакторска намеса):

"Армейци,

Вчера прочетохме с интерес изявлението на Емил Костадинов по повод договора за ТВ правата. Според него клубовете трябвало да се съобразят с него защото БФС имало правото да го продължи. Очевидно освен да си поспива до късно и да не върши абсолютно нищо, г-н Костадинов не ни е разбрал правилно.

Поради тази причина бихме искали да повторим за последно на ясен и разбираем за него език - ЦСКА няма да подпише договора за ТВ правата, а ти продължавай "да бадеш такав, какавто си". И "какавто" беше по времето на ТИТАН. Само недей да раздаваш ултиматуми, тъй като по скалата на релевантност от "Венци Стефанов до 0" си с отрицателен знак. Какъвто впрочем е и интересът към първенството ни без нас и отборчето от Подуене.

Крайно време е всички хрантутници и безполезни паразити в Бояна начело с господаря ви от Разград да разберете, че вашето управление доведе българския футбол до неизследвани досега в историята дъна. И сте последните, с които ще се съобразяваме оттук нататък. Готови сме на ефективни мерки докато не получим това, което ни се полага и бъдете сигурни, че не ще отстъпим и ще отстояваме своето както намерим за добре".


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Напред армейците

    32 2 Отговор
    Браво армейци, и левскарите да застанат до нас и да махаме Гелосания инвитро П....л от българския футбол, че и от България. Напред!

    Коментиран от #4

  • 2 Asdfg

    6 16 Отговор
    Ивайлооооооо, пак забравяш ТИРЕТО!!! Защо? Провери в БФС, как се изписва този отбор!!!
  • 3 ГАНЧЕВ

    4 20 Отговор
    Аз съм мъничко човече,
    с оранжево елече имам Сектор ГГанчев аз.
    Тарторите ми го лапат и доволни са аз знам,
    за 2 хилки на заплата, го поемат те без грам срам.
    Аз отбора им фалирах, гавра здрава им спретнах,
    Те се радват пеят пият- кинти чакат да им дам !
    Глупави момчета още вярват в ЦСКА …
  • 4 Точно така да изметем

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Напред армейците":

    Киро гела и Цеката с фалшивото ЦСКА 48
  • 5 Румпелщилцхен

    25 3 Отговор
    Има само 2 отбора в България, които се гледат с интерес и това са
    ЦСКА и Левски. Лудогорец да го гледат около 2-3 000 души.
    Без ЦСКА и Левски няма първенство.
    Набийте си го в тъпите кратуни.
    Има и други отбори с повече фенска маса от Лудогорец като Локо Пл, Ботев Пл и Берое.
  • 6 ПЕНКО

    5 3 Отговор
    ОТ 2 ГОДИШНИТЕ ДЕЦА НАГОРЕ - ДО ПОЛУУМРЕЛИТЕ БЪЛГАРИ ВСИЧКИ ИЗПИТАХА ВЕЛИК И ЕДИНСТВЕН - РАДОСТЕН БЛЯСЪК В ЖИВОТА СИ С ГОЛА НА ЕМИЛ КАСТАДИНОВ !?!!! ПОСЛЕДИЦАТА БЕШЕ ОЩЕ ПО-ВЕЛИКА - И ВСИЧКИ НАД 2 ГОДИШНИ БЪЛГАРИ ДО - УМИРАЩИТЕ- ЖИВЯХА В ЕУФОРИЯ -НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА -НАРОДНА!!! САМО АСПАРУХ Е ПО -ВЕЛИК !!!!!!!!!

    Коментиран от #10

  • 7 РЪМПЕЗИ

    3 7 Отговор
    ЕДНОТО ЦСКА СИ ОТИВА В ЛОВЕЧ...ДРУГОТО ОСТАВА...ЛЕВСКИ ПОЧВА НА ЧИСТО ОТ В ГРУПА...ЛОКОМОТИВ СФ ВЛИЗА НА ТЯХНО МЯСТО И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО...КАКВО УМУВАТЕ ОЩЕ.....
  • 8 Рашку

    1 3 Отговор
    И както винаги става, говориме за едни пари. А че и псевдо грандовете от родната ми София са "вир-вода" в играта, никой не отчита.
  • 9 даскал Генчо

    1 2 Отговор
    Хора, вие луди ли сте да дават на тези посредствени отбори 500000 лв за това че ги дават по телевизията. А някой трябвало да получат по няколко милиона. Кои са тези отбори?????? Ало, тези трябва да ги забравим. Много от отдавна не гледам български футбол и малко ми пука, че някакво ЦСКА и други отборчета искат още пари. Тези трябва да Ви плащат, че си давате парите да ги гледате. НО ЩОМ СТЕ ТОЛКОВА БОГАТИ, ДАВАЙТЕ ПАРИ НА ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ.
  • 10 Само ЦСКА

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "ПЕНКО":

    Факт! Най-обичания от мен футболист в България(дори повече от Ицо-БОГ), което не пречи през годините от титан насам да се превърне в пълен дебил! Също факт!