23 Юли, 2020 11:17 1 895 0

Клоп: Обикновено не се снимам с предмети, но този път ще се щракна с четирите купи

  • ливърпул-
  • купи-
  • титла-
  • радост-
  • празненства-
  • клоп-
  • снимка

"Ние сме шампиони - това е истината", заяви развълнуваният мениджър на Ливърпул

Клоп: Обикновено не се снимам с предмети, но този път ще се щракна с четирите купи - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе изключително щастлив, след като неговият тим спечели титлата във Висшата лига. Германецът стана първият треньор, който извежда "мърсисайдци" до отличието за първи път от 30 години насам. 

След последния съдийски сигнал Клоп заяви, че се чувства много горд от постигнатото през сезона и допълни, че обикновено не се снима с предмети, но сега е момента да си направи една с четирите трофея, които момчетата му спечелиха.

"Ние сме шампиони - това е истината. Спечелихме четири трофея и то доста големи. Няма как да съм по-горд. Обикновено не се снимам с предмети, но този път ще си направя снимка с четирите купи, това не се случва често. Постоянството ни доведе дотук. Трябваше да си заслужим тази титла, като останем алчни докрай. В съблекалнята преди мача мога да говоря каквото си искам - "трябва да спечелите, трябва да се борите, Челси е добър отбор". Изненадан съм, че играчите показаха подобно представяне, като знаеха, че след това ги чака празненство. "В някои моменти по време на мача бях ядосан, въпреки че си бях казал, че няма да се ядосвам. Скарах се Франк Лампард и други подобни неща. Това няма как да го планираш. Ако не знаете, че го правим за вас, няма как да ви помогна. Направихте ни щастливи, сега трябва всички да празнуваме у дома. Пригответе се за парти, когато този ш..ан вирус си отиде, ще си направим истинско парти", заяви Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА